Reversible kleding met een sprookjesachtig thema

De meeste meisjes hebben een rokje (of 2) die favoriet zijn. Zodra het uit de was komt gaat dat rokje weer aan. Cleo heeft ook zo’n rokje. Een magische rokje dat ze aan twee kanten dragen kan. Leuk voor een speciale gelegenheid, maar ook voor een ‘gewone’ dag. De winter collectie van Cotton Ivy heeft een magisch tintje! Sprookjesachtige taferelen* en unieke kledingstukken die veelal reversible zijn.

Maylina tutu_trui incl. logo
Fotografie: fotostudio Bellavie

Fotoshoot

Vorig jaar mocht Cleo als model voor Cotton Ivy ‘aan de slag’. Toen was ze nog een klein hummeltje. Inmiddels is ze een stoere kleuter die zelf haar kleren uitzoekt. Vooral de tutu is nu een van de items die minstens 1 x per week gedragen moeten worden. Is ze niet super schattig op de foto helemaal bovenaan? Cleo is het rechtermeisje! Hieronder een foto die ik toen zelf maakte tijdens de shoot (wat moest ik toen nog veeeeeel leren).

cotton ivy

Sprookjesachtig

De wintercollectie bestaat uit meer dan alleen een rokjes!  Stoere leggings van zachte suedine, shirtjes in mooie tinten en fijne vestjes. Eigenlijk allemaal items waar ik zelf erg hebberig van word. De collectie is gebaseerd op sprookjes zoals Prinses en de kikker, Pocohontas en Sneeuwwitje, maar zonder de ‘corny’ Disney prints. Best verfrissend (en uniek)! Sabine en Alisha (de twee dames achter het merk), hebben iets heel bijzonders neer neergezet deze winter.
Mary Poppins incl. Logo 8G2A1335 Bellenblaas

Wil je de hele wintercollectie zien? Het lookbook bekijk je hier.  Meer weten over Cotton Ivy? Kijk dan even op hun website: www.cottonivy.nl

xo Jess

*(fotografie door Fotostudio Bellavie)

Reacties via Facebook

comments