PomPom Wow is volgens mij dé knutselhype voor jonge meisjes dit seizoen. Ik ontdekte deze knutselsets tijdens mijn bezoek aan de BOTI bloggerdag. Mijn dochters had ik voor de presentatie namelijk achtergelaten bij een kleurplaat en daarna was ik ze kwijt. Zaten ze dus al die tijd gezellig te knutselen aan de tafel met Pom Poms! Enthousiast lieten ze mij zien hoe je hiermee de leukste knutsels maakt: glue dot op de onderkant van een PomPom plakken, op het te pimpen voorwerp plakken en dan het hulsje er af. Nu nog even het wolletje naar beneden duwen, zodat je PomPom mooi uitwaaiert. Voila: een knuffelig resultaat!

pompomwow
De PomPomWow kamerversierset unboxed.

Bij BOTI lagen potloden en leuke schoolspullen van Zeeman (daar schreef ik hier over) klaar om te decoreren. Multomappen, pennenbakjes, opschrijfboekjes… Zelf kocht ik bij de Action voor een prikkie van die houten sieradenkistjes voor mijn dochters om met de PomPoms te gebruiken, je vindt ze bij de knutselspullen want ze zijn ook speciaal bedoeld om te pimpen.

Makkelijk en veelzijdig

De meisjes van BOTI hadden mijn dochters allerlei tips gegeven en waren heel geduldig om ze te helpen. Ik moest zelf vanwege de drukte best even wachten tot ik mijn contactpersoon kon spreken, maar dat was geen probleem omdat mijn dochters zo enthousiast waren over de PomPoms (en omdat er goed voor ze werd gezorgd). In de goodiebag die de meisjes mee kregen, zaten wat losse PomPoms en de benodigde rol met glue dots. Zelf heb ik ook nog wel glue dots op zolder liggen, een onmisbaar hulpstukje bij het scrapbooken dat ik ‘vroeger’ graag deed. Ik gebruikte ze voor het vastmaken van knopen en andere ‘embellishments’. Mocht jij een scrapbooker zijn, dan kun je ook daarvoor prima deze nieuwe PomPoms gebruiken, bijvoorbeeld op de kaften van je boeken. Of juist op de rug. Je kunt er van alles mee!

knutselen

Review sets

Na het zien van hun enthousiasme, wilde ik dolgraag iets reviewen. Wij kregen van BOTI 3 verschillende sets mee om thuis te proberen: het Starterspakket van 7,99 euro, een Kamerversierset á 24,99 euro en een Ultiem Variatiepakket dat 19,99 euro kost. Dit in combinatie met de losse PomPoms uit de goodiebags zorgt voorlopig voor genoeg knutselplezier voor mijn 2 kleine dames.

pompomwow

Wat zit er in deze sets?

Starterpakket: 45 PomPoms en een rolletje glue dots

Kamerversierset: 75 PomPoms, een rol glue dots, magneetjes, een spiegeltje, kartonnen tegeltjes, klemmetjes, een soort kerstbal

Ultiem variatiepakket: 120 PomPoms in allerlei kleuren en verschillende groottes en de benodigde glue dots

De eerste 2 sets heb ik samen met de meisjes unboxed zoals dat heet. Bij het uitpakken van de laatste doos was ik op stap voor de blog. Dat heeft mijn oudste samen met oma gedaan en oma had een creatief idee… Met de lege hulsjes van de PomPoms hebben ze samen een armband en een ketting gemaakt. Want ook daar kun je natuurlijk heel leuk mee knutselen.

Met de PomPoms kun je bovendien leuke dingen doen in combinatie met lege doosjes of wc-rolletjes. Zover zijn wij echter nog niet, de meisjes zijn nog steeds bezig met de meegeleverde materialen uit de knutselsets en een koffertje en de kistjes van de Action. Een echte review hoef ik ook eigenlijk niet te geven, dit knutselspul werkt heel eenvoudig – ook voor meisjes van 4 en 5 jaar. Af en toe dan gaat het even mis omdat een glue dot niet plakt of de huls er wat lastiger af gaat, maar dat lossen ze eigenlijk altijd zonder mijn hulp op. Bovendien zitten er meer glue dots dan PomPoms in het doosje. Er is direct een knuffelzacht resultaat. Wat wil je als jong meisje nog meer?

Mijn schoencadeau tip voor jonge meisjes is dan ook: een startersset PomPom Wow van 7,99 euro in combinatie met leuke spulletjes van Action of Zeeman! Heel erg leuk om dit knutselmateriaal te ontdekken. Zijn jouw meisjes net zo enthousiast als die van mij? Dan doe je mee aan deze winactie voor de grote zak op pakjesavond.

pompomwow

Winactie

Van BOTI Nederland mag ik een leuke prijs verloten, een PomPom Wow knutselpakket bestaande uit een Starterpakket én een PomPom Wow Kamerversierset! Houd tijdens deze winweek ook mijn persoonlijke blog Marstyle in de gaten, want daar zal ik een andere PomPom Wow prijs verloten. Hoe kun je meedoen? Heel simpel, laat hieronder een bericht achter voor wie je deze knutselsets in de zak van Sinterklaas zou willen doen. Het zou leuk zijn wanneer je ook de pagina van PomPom Wow Nederland op Facebook gaat volgen, die staat vol met leuke filmpjes en knutseltips!

En de winnaar is geworden… K v Kammen! Gefeliciteerd, stuur je een mailtje met je adresgegevens naar marguerita[at]demamacompany.nl? Dan geven wij het door aan Pom Pom WOW en heb je de sets voor Sinterklaas in huis.

Was jij al bekend met de PomPoms?

*voor deze blog hebben wij producten ontvangen

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1