Win: Wie zegt yes yes yes yes yes tegen deze Nono dress?...

Win: Wie zegt yes yes yes yes yes tegen deze Nono dress? (gesloten)

Let me hear ya say yeah yeah yeah yeah yeah, I say no no no no no… Dat liedje blijft maar door mijn hoofd spoken. Maar het merk NoNo krijgt toch echt een hele dikke yes van ons hoor! Ze hebben hele stoere items in juist felle of weer gedekte kleuren. “Als iedereen naar links gaat, kies ik rechts” staat op de verpakking van een NoNo maillot die ik nu in mijn hand houd. Heerlijk, daar hou ik van!

Ik doe zelf ook zo af en toe graag iets anders dan anderen, dingen die mensen niet verwachten. Lekker op je eigen manier. Past ook bij De Mama Company met onze subtitle ‘geen standaard blog’. Een winweek hebben we dan ook niet aangekondigd, maar er staan al wel een paar leuke acties online en daar voeg ik graag een mooie winactie met NoNo aan toe! (En ja, er volgen komende week nog meer dingen, maar wanneer en wat dat merk je vanzelf wel.)

NoNo outfit inspiratie

Daarom eerst even wat outfit inspiratie met kleding uit de NoNo herfst/winter 2016 collectie. Welke set vind jij het leukst?

Leuk detail: bij elk NoNo item dat je koopt, is een klein sieraadje bijgesloten voor je dochter. Een armbandje, een ketting… klein, maar wel een hele fijne verrassing!

Je maakt kans op deze toffe eekhoornjurk ter waarde van 69,95 euro van NoNo:

nono55-00pr4kids-nono-5500-n608-5804-117_1

Ik heb een specifieke maat ontvangen om te verloten onder de lezers van De Mama Company. Als dat de maat is die jouw dochter draagt heb je geluk. Laat hieronder weten op welke maat je hoopt! Onder de reacties met de juiste maat ga ik loten 🙂 Spannend!

Meer informatie over NoNo.

Update: De maat die wij ontvangen hebben is 122/128. Nadat we alle namen die meededen voor deze maat hebben ingevoerd kwam er 1 naam uit. De gelukkig winnares is de dochter van Carly Stroomer. Stuur even een mailtje naar marguerita@demamacompany met je adres gegevens! Veel plezier met de mooie jurk. 

Volgende week komen er heel veel fijne winacties aan. Ideaal zo vlak voor de feestdagen. Dus hou de site in de gaten voor de laatste updates!

 


disclaimer

 

 

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1