Ik vond hem zo gaaf: knalroze, een hap er uit en rond… Opvallend en kindvriendelijk. Gezellig ook om met elkaar op te zitten. De donuthanddoek was voor mij wishlistmateriaal! Heb jij al nagedacht over je verlanglijstje voor Sinterklaas?

Wishlist materiaal!
Wishlist materiaal!

Ik begin altijd al vroeg in het jaar met inkopen doen voor het hele gezin. Zo worden de kosten een beetje gespreid. En die goedheiligman neemt ook voor papa en mama cadeautjes mee. Waar het voor de kids easy peasy is (1 vinger in het speelgoedboekje en 10 items zijn voorzien van een voorletter) goede Sinterklaascadeaus te vinden, is dit voor de volwassenen wat lastiger. De Goedheiligman koopt bij ons daarom meestal wat vage nuttige cadeautjes zoals sokken, vogelvoer en een chocoladeletter… Ik vind het toch moeilijk om leuke dingen te bedenken op commando, helemaal als het iets voor jezelf moet zijn. Waar andere mannen zelf nog weleens op cadeautjesjacht gaan, ben ik bij ons thuis degene die alle inkopen doet. Ook voor mijzelf dus.

Vind jij het ook zo lastig om origineel te zijn? Misschien wil jij ook wel zo’n toffe donuthanddoek? Die van mij komt bij Radbag vandaan, waar je hele leuke en originele gadgets en Sinterklaascadeaus kunt vinden. Voor hem, voor haar en zelfs voor de kinderen. Geen idee wat er op jouw verlanglijstje moet komen? Check dan deze webshop. Je vindt er echt de gekste en grappigste hebbedingetjes, waarvan je tot nu toe helemaal nog niet wist dat je die echt móet hebben 😉

Mijn selectie originele cadeaus

Wat dacht je van Sushi sokken voor 6,95 euro?
Wat dacht je van Sushi sokken voor 6,95 euro?
Een stoere Batman ledlamp naast je bed voor 24,95 euro.
Een stoere Batman ledlamp naast je bed voor 24,95 euro.
Of pleisternotitieblaadjes? Voor 3,95 best een geinig Sinterklaascadeautje.
Of pleisternotitieblaadjes? Voor 3,95 best een geinig Sinterklaascadeautje.

Jess, een van de andere bloggers van de Mama Company bestelde een lightbox. Hoe tof is die!

gimme some sugar

Win je eigen Sinterklaas cadeau

Word je er net zo hebberig van als ik? Deel dan in de reacties welk item van Radbag er op jouw wishlist staat… De Mama Company mag Sinterklaas van Radbag namelijk een handje helpen! Wij geven 3x 50 euro shoptegoed weg! Wat een bedrag he? Kun jij dat wel gebruiken, klik dan even door zoek iets leuks uit en plaats de link hieronder. Lief als je het facebookberichtje wilt liken of delen of een hartje wilt geven op Bloglovin, maar uiteraard is dit allemaal niet verplicht.

En de winnaars van het shoptegoed zijn geworden:

  1. Kristel Gubbels
  2. Sabine Flothuis
  3. Jolein Koolske

Van harte gefeliciteerd! Mail mij op marguerita[at]demamacompany.nl en ik stuur je de vouchercode toe 🙂 Iedereen bedankt voor het meedoen.


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

*deze post bevat gesponsorde links.

 

 

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1