Stoom afblazen, dat is af en toe wel nodig! Ik ben juf op een basisschool en dat kan soms best vermoeiend zijn. Zodra de kinderen naar huis zijn ga ik altijd eerst een kopje thee of koffie halen en neem ik even een momentje om tot rust te komen. En hoe kan dat beter dan met een lekker kopje thee of koffie?

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

steamwaversz kopje theeThee en koffie

Ik houd van thee en koffie. Ik begin mijn dag altijd met een kopje thee bij het ontbijt en ook op het werk bespreken we voor schooltijd de dag met een kopje thee erbij. Zo rond 10 uur snak ik naar een kopje koffie om daarna weer over te stappen op thee. In de middag nog een shotje koffie om de middagdip te doorbreken en verder leef ik dan weer op thee. Buiten dat koffie en thee erg lekker zijn om te drinken vind ik deze drankjes letterlijk hartverwarmend en gezellig om samen een moment te delen.

Twee vrolijke nieuwe SteamWaverz ontwerpen voor op je warme drankje.

Twee vrolijke nieuwe SteamWaverz ontwerpen voor op je warme drankje.

Koffiespecialiteiten

In elk restaurant, koffietentje of lunchcafe kun je tegenwoordig heerlijke koffie drinken. Ik ben er dol op! Een lekkere cappuccino, een latte machiato, een siroopje door de koffie of een dot slagroom erop, koffiedrinken is tegenwoordig een feest. Bij een uitje of verwennerij gun ik mij dit pleziertje dan ook. Er worden ware kunstwerkjes van de kopjes koffie gemaakt. En dan is thee maar saai…

Marstyles favoriet! Dit nieuwe vorgeltjes ontwerp is té leuk!

Marstyles favoriet! Dit nieuwe vogeltjes ontwerp is té leuk!

Cadeautje!

Maar daar is nu iets op bedacht! Ik kreeg een pakketje Steamwaverz die van theedrinken niet alleen een genietmoment maken maar ook voelen als een klein cadeautje! Steamwaverz zijn velletjes dun rond papier die je op een kopje thee legt. Door de stoom die er van je thee komt , gaat er een verhaal leven!

Geleverd in een mooi mapje.

Geleverd in een mooi mapje.

Ik kreeg een pakketje met Steamwaverz en heb deze natuurlijk geprobeerd. Ze zijn echt prachtig gemaakt, heel mooie kleuren en de tekeningen hebben veel details. Als de stoom onder het papiertje komt dan gaan er stukjes van de Steamwaverz op en neer bewegen. Het ziet eruit als een boom die zachtjes waait en wiegt in de wind. Ik kreeg een pakketje met de naam: Love en Care. Hierin zaten twee liefdevolle illustraties. Een gezellig familiediner van twee vogels die hun kroost voeren in het vogelnestje. De jonkies sperren hun bekjes open om de wormpjes te vangen. En een liefdesverhaal van een delfts blauw kussend koppel.

steamwaverz1

Ik vind de Steamwaverz ideaal voor als er een vriendin bij mij gezellig komt theedrinken en kletsen. Je geeft tocht iets bijzonders. Ook hoop ik dat de Steamwaverz snel gebruikt gaan worden in de horeca. Dit maakt je kopje thee toch zoveel gezelliger en specialer!

steamwaverz5

Je kunt de Steamwaverz voor thuis of voor jouw horecagelegenheid kopen bij een aantal winkels in Nederland en België of via de webshop op www.steamwaverz.nl Een pakketje van 10 Steamwaverz kost €10,90 en ze zijn herbruikbaar!

Winactie

Liesbeth heeft deze review gedaan omdat ik de Steamwaverz al eerder mocht proberen. Toen nodigde ik haar uiteraard bij mij uit op de thee en presenteerde die met de toen uitgebrachte eerste ontwerpen. De kinderen vonden dit magisch om naar te kijken! Vertel hieronder waarom jij graag een bijzonder theemomentje wilt creëren en met wie je daarvan dan geniet. De Mama Company heeft van Steamwaverz een extra setje ontvangen om één van onze lezers mee te verrassen, dus doe gezellig mee!

En de winnaar is… Manon! Van harte gefeliciteerd, ik ga je een mailtje sturen.

Hoe drink jij graag je kopje thee?

disclaimer

 

 

Reacties via Facebook

comments

Written by Redactie

  7 reacties

 1. Manon van Leijenhorst sep 17, 2016 at 10:40

  Dank je wel! Ik stuur later een foto van het resultaat.

 2. Sylvia sep 16, 2016 at 22:24

  Graag drink ik mijn thee het liefst in fijn gezelschap, bijvoorbeeld onder het bijkletsen met een vriendin die je al een hele tijd niet hebt gezien. Lijkt mij leuk om dit naar een vriendin van mij die voor de komende jaren in Zwitserland woont op te sturen en dan gezellig samen via Skype thee te drinken 😉

 3. Fleur sep 8, 2016 at 22:24

  Zo leuk! Ik kan me de verbazing op de gezichtjes van mijn dochters (en vriendinnetjes) al zien. Ik vind het altijd erg gezellig om even samen thee te drinken na schooltijd
  Fleur onlangs geplaatst…Ik beken… | Slapen in de kleren voor morgenMy Profile

 4. Manon van Leijenhorst sep 8, 2016 at 13:18

  Het ultieme thee momentje, heerlijk samen met een vriendin in de avond op de bank kletsen over mooie momenten uit onze levens met en zonder kids en dromen van wat nog komen mag.

 5. Vlijtig Liesje sep 8, 2016 at 11:24

  Ik drink mijn thee altijd in een grote mok. Lekkere kersenthee van Pickwick : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wat zegt jouw tuininrichting over jou als persoon?My Profile

 6. Marjo sep 8, 2016 at 08:06

  Samen metmijn moeder, vaste prik op de donderdagmiddag als de kinderen op school en de speelzaal zijn!

 7. Marian Zw. sep 8, 2016 at 08:04

  Wij zijn een gezin met echte theedrinkers! Ik zou wel een thee moment willen met mijn moeder. Ze woont 200 km bij ons vandaan, dus even thee drinken is er vaak niet bij. Zou super leuk zijn als ik de thee op deze super leuke wijze kan presenteren!