Warm glow-in-the-dark vest van Claesens

Warm glow-in-the-dark vest van Claesens

Claesens? Een borgvest? Maar dat is toch een ondergoedmerk? Zo is Claesens in 1993 wel gestart. Sinds 2000 heeft het merk al een eigen kinderkledinglijn. Dat is al best even dus, terwijl ik zelf bij Claesens echt alleen ondergoed associeerde! In 2001 kwam er badmode bij, in high end 2014 herenondergoed en in 2016 ook comfortabel ondergoed en homewear voor dames.

claessens
Hooded jacket: Claessens Laarsjes: Bergstein Jurk: Smafolk Knuffel: Kawaii Cube

Zelf heb ik inmiddels ook een fijne Claesens onderbroek (gekregen in een goodiebag): leuk printje en zit heerlijk. Omdat ik niet bekend was met de kinderkledinglijn, maar wel heel nieuwsgierig vroeg ik om een reviewitem. Ik mocht hiervoor zelf een selectie maken in de uitgebreide Claesens webshop en er werd gekeken wat er nog beschikbaar was in de benodigde maat. Dat bleek een heerlijk warm borgvest te zijn met glow-in-the-dark eigenschappen.

dsc_0050

Lekker warm

Het vest is heel dik en dus zeer geschikt om in het najaar en voorjaar buiten te dragen. Staat ook leuk aan de kapstok, vanwege de smiley aan de binnenkant. Toen mijn dochter op een koude dag niet heel fit was, hebben we het lekker gecombineerd met een t-shirt eronder als een soort trui. Lekker warm en comfortabel door de joggingstof. De stipjes maken hem hip. Goed te combineren op een jeans! Tijdens de fotoshoot heeft mijn jongste hem aangehad (mouwtjes omgeslagen en hij zat verder prima) met haar Smafolk kerstbomenjurk eronder.

De Claesens webshop heeft op dit moment 30% korting op het gehele assortiment (boys, girls en baby’s), tip! Onze hooded jacket is nu afgeprijsd naar 34,97 euro bijvoorbeeld (was 49,95 euro).

claessens

Meer leuks van Claesens

Tijdens het speuren naar leuke items, zag ik dat Claesens nog veel meer ontzettend leuke kleding heeft. Hippe jurkjes bijvoorbeeld en stoere pyjama’s. En natuurlijk mooi ondergoed. Nu het overal sale is zet ik even wat leuke items voor jullie bij elkaar, wie weet zit er iets voor je tussen?

Je kunt Claesens ook kopen bij:

Hangt er bij jullie in de kasten al iets van Claessens?

disclaimer

 

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1

0

1