Verslag: Proefparade de Beauty editie

Verslag: Proefparade de Beauty editie

Op uitnodiging van Mr. Goodiebag ging ik op zondagmiddag 5 februari met Marguerita van Marstyle naar Amsterdam.  Door de binnenstad rijdend, voelde ik mij een echte vrouw van de wereld. Een parkeerplekje hadden we gelukkig snel gevonden en op onze hakjes liepen we naar Studio 13. Hier werden wij hartelijk welkom geheten door Alwin Pascal Jager. We werden de trap op geleid en kwamen in een loft-achtige ruimte. Lekker licht en groot en het zag er supergaaf uit!

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

Welkomstdrankje en welkomstwoord

Als eerste hebben we onze jassen opgehangen en werden we voorzien van heerlijke welkomstdrankjes. Voor Marguerita was er prosecco en voor mij (Baby-Belly en BOB) was er een non-alcoholische Mojito. Ook kregen we bij de garderobe een goodiebag waarin al een mix voor appeltaart zat en wat informatie.

We hebben natuurlijk even plaats genomen voor het merkenscherm en gingen als echte VIPS op de foto! Ook aan allerlei lekkere hapjes was gedacht en we kregen de appeltaart geserveerd, macarons, petit-fours en bij de lounge-hoek stonden allerlei hartige snacks.

Alwin opende de proefparade en legde nog even uit wat de bedoeling was. De merken die zich presenteerden wilden ons graag demonstreren welke nieuwe producten zij in huis hebben en wij konden gaan speeddaten met deze merken. Na afloop van deze kennismaking kreeg je dan bij de stand producten mee om thuis uit te proberen.

Speeddaten met merken

Welke merken waren er dit jaar op de Proefparade? Voor mij waren er naast het merk Kneipp geen bekende merken. Er waren stands van Marc Inbane, W7, NAK en Divine Sensation. Maar wat is dat juist leuk om nieuwe producten en merken te ontdekken! Bij elke stand konden we een praatje maken en de producten bekijken. Ondertussen werden we voorzien van nog meer lekkere hapjes en drankjes en waren er ook andere bloggers om mee kennis te maken.

W7

De stand van W7 vond ik erg mooi aangekleed. De palletten met nieuwe kleuren oogschaduw stonden aantrekkelijk uitgestald en door een visagiste kon je opgemaakt worden. Als eerste ging Marguerita in de stoel zitten. Zij wilde graag smokey eyes en ik kon ondertussen wat foto´s maken en genieten van mijn drankje. De visagiste gaf ondertussen veel nuttige info over de producten en keek ook echt welk product bij de huids- en haarkleur van Marguerita pasten. Dat vind ik nu fijn. Je kunt wel met elke trend mee willen doen, maar het moet ook bij jou als persoon passen. Vervolgens was ik aan de beurt en de visagiste had mijn vertrouwen goed gewonnen. Ik wilde daarom DE oplossing om mijn wat onrustige huid (zwangerschapshormonen zorgen voor een tweede jeugd *ja! Met puistjes*) en omdat mijn gezicht nu ook wat voller wordt vond ik het leuk om het te leren ´shapen´. De visagiste leerde mij wat trucjes hoe ik het beste rode vlekjes en oneffenheden kon camoufleren,   en daarna een egale huid kon creeeren. Dit alles zonder dat het eruit zag alsof ik een masker zou dragen. Wow! Wat gaaf! Mijn huid knapte echt op en toch zag je mijn vrolijke sproetjes er prima doorheen. Ook het creeeren van highlights en schaduw heb ik geleerd. Nu thuis aan de slag! Met en mooie pallette van W7 en een bronzer in mijn goodiebag ging ik weer verder.

Marc Inbane

Gebruiken jullie wel eens zelfbruiners? Ik heb het vorig jaar voor de eerste keer gedaan. Ik zou in bikini op het strandje gaan zitten hier in de buurt, maar had nog erg witte benen. Thuis dus aan de slag met een zelfbruinende crème. Waar het er thuis nog heel natuurlijk uitzag en ik er bij het strandje ook prima mee voor de dag kon komen… waren mijn kleren en bikini er minder blij mee! Ik zag overal bruine randen opzitten en baalde hier behoorlijk van. Gelukkig gingen deze strepen weg in de was, maar dat vond ik toch wel een groot nadeel. De spray van Marc Inbane belooft, na goed intrekken, 5 dagen te blijven zitten en geen strepen na te laten op badkleding, kleding of beddengoed. De spray is door iedereen te gebruiken en past zich aan jouw eigen huidskleur aan. Zonder Wortel-effect! Fijn is dat je er een zonbeschermend product overheen kunt smeren zonder dat er iets gebeurd met de kleur.

Divine Sensation

Divine Sensation is een spray die jou laat stralen! Het verzorgt de huid, fixeert make-up en geeft je een natural glow. Je kunt deze spray gebruiken als je huid, halverwege de dag, wat uitdroogt en trekkerig aanvoelt. Je ziet er meteen weer fris en stralend uit! Marguerita en ik hebben deze spray geprobeerd en het was een aangename ervaring. De geur is subtiel en je gaat er echt weer een beetje door sprankelen. Voor mensen die op kantoor werken waar het nogal vochtarm is, zou dit product handig zijn om in je bureau-la te hebben.  Het product is geschikt voor gezicht, handen en decolleté.

Kneipp

Het merk Kneipp kende ik al van de heerlijke douchegels en bodylotions. Zij hebben nu een nieuwe lijn uitgebracht die we konden bekijken en ruiken. Het gaat om de beautyful shape lijn! Deze bestaat uit een bodyscrub, een verstevigende huidolie en een verstevigende bodylotion. Met werkzame ingrediënten als sandelvrucht en druivenpitolie. Ik ben erg benieuwd naar dit product! Het ruikt in ieder geval erg lekker. Fris en fruitig kom je hier mee onder de douche vandaan!

NAK en FUDGE

Als laatste bezochten we de stands van NAK en FUDGE. Deze merken kende ik niet. Het zijn dan ook merken die in kapsalons verkocht worden en de kapper die ik bezoek heeft dit niet. Maar wat leuk om met deze merken kennis te maken! Je kon plaatsnemen op een kappersstoel en er werd gekeken welke producten bij jouw haartype en kleur zouden passen. Ook werd je haar gestyled, daar houd ik van! Omdat ik op dit moment zwanger ben, heb ik een wat vollere haardos. Maaar…. Dit zal niet voor eeuwig zijn. Na de bevalling zullen alle haren, die nu vastgehouden worden, uitvallen. Om er dan ook weer leuk uit te zien zijn er producten die voor snellere vernieuwing van de haren kunnen zorgen en je kapsel een boost kunnen geven! Omdat mijn haar dun van structuur is, kan ik wel wat volume gebruiken. Ik heb dan ook mooie producten meegekregen om thuis te testen. En wat ze bij Marguerita deden… kun je op haar blog lezen!

Ik heb een ontzettend leuke middag gehad en Mr. Goodiebag… hartelijk dank voor de gastvrije en hartelijke ontvangst. Nu lekker alle spulletjes thuis gebruiken!

#ivehadamrexperience

 

Reacties via Facebook

comments

Soortgelijke artikelen