De kans om een trui met daarop Paris te showen voor het grootste icoon van Paris zelf lieten we ons niet ontgaan. Afgelopen weekend gingen wij naar Parijs. En niet alleen voor een paar foto’s 😉 Naast dat we de Eiffeltoren op gingen zijn we ook 2 dagen naar Disneyland geweest. Meer daarover in een volgende blog!

paris-6

In Parijs konden we vlakbij de toren der torens parkeren. Dat scheelde weer een paar metrokaartjes! Druk was het gelukkig niet en we konden zo doorlopen. Eerst moest Sterre wel even op de foto gezet worden met haar ‘Paris’ trui aan. Omdat het toch een ‘studiedag’ was hebben we haar wel de geschiedenis van de Eiffeltoren bijgebracht. Nog educatief bezig ook!

sterre-uitzicht

De lift omhoog was ook al een attractie volgens de meiden! Die gaat best snel namelijk. En als jij je afvraagt of het hier wel veilig is? Tassen worden gecontroleerd voor je überhaupt in de buurt mag komen van de Eiffeltoren. Ook lopen er militairen rondom het gebied. Die grote geweren vind ik wel erg intimiderend, maar helaas is het blijkbaar nodig.

Het was enorm helder bovenop de Eiffeltoren waardoor we de hele stad konden zien. Nog net niet onze camping, maar het scheelde niet veel. Na dit bliksembezoekje aan de binnenstad zijn we weer in de auto gestapt om door te rijden naar Pommeuse. Hier hebben we 3 nachten geslapen op Irisparc camping Le Chene Gris. Deze camping ligt op 30 minuten rijden van Disney en een treinstation is naast de deur. Een ideaal uitgangspunt. En, nee, we sliepen niet in een tent. Maar in een fijne stacaravan met verwarming, lekker veel ruimte en een keuken!

De trui van Sterre komt trouwens bij 1 van mijn favoriete winkels; Zeeman, vandaan. Ik loop daar wekelijk even een rondje. Deze trui paste mooi bij ons Parijs tripje!

cleo-onder-eiffel

meisjes-op-voet-eiffel

sterre-cleo-mama

Morgen dus meer over Disneyland! We hebben zo veel gave dingen beleefd en gedaan. Dus hou zeker de site even in de gaten voor een overload aan Disney foto’s.

x Jess

Reacties via Facebook

comments