Yes, please! Al eerder vertelde ik over mijn liefde voor de kerstdagen. Daarbij hoort ook het bezoeken van de kerstafdeling van diverse tuincentra om inspiratie op te doen. Hoe meer frutsels en glitters hoe beter. Maar daar tussen in slapen? Lijkt mij best een bijzondere ervaring. Ook een beetje gek… Maar volgens de actievoorwaarden slaap je in een beschut hoekje, dus hoef je niet het slaap uit de ogen te wrijven terwijl er winkelende mensen je staan aan te gapen (iets met awkward).

Win een magische kerstnacht om van te dromen

Voor alle kerstfanaten is het nu mogelijk om een overnachting te winnen. Met diner, ontbijt en fijne kerstfilm.! Je zou zelfs met het hele gezin mogen komen. Persoonlijk zou ik mijn zusje meenemen, die heeft wel een nachtje weg verdiend. Als kind droomde ik wel eens van om mij te verstoppen in een winkel. Geen idee waarom, maar dat leek me heel spannend. Waarschijnlijk te vaak Home Alone 2 gezien ;-).

Ultieme kerstbeleving

Op 10, 17 en 23 december  mogen drie kerstfanaten samen met een vriend(in), partner of het hele gezin, een nacht doorbrengen in de magische kerstwereld van Intratuin. Alles staat in het teken van de ultieme kerstbeleving die het tuincentrum biedt. Een culinair kerstdiner aan een prachtig gedekte tafel, pakjes onder een indrukwekkend versierde boom en wegzwijmelen bij een kerstfilm in een knus hoekje, compleet met lekkere kussens en warme chocolademelk. En na een dromerige nacht tussen de lichtjes en dennentakken, vol inspiratie ontwaken en genieten van een heerlijk kerstontbijt. Ook meedoen met de actie? Klik hier.

slapen-intratuin-bed-3-lr

kerstshow-afb-1-lr

Ik ga mij vast inschrijven. Jij ook?! Alleen inspiratie opdoen mag ook trouwens op de kerstafdeling. Ik word erg hebberig van al die ballen. En glitters. En gezellige lichtjes. En slingers. Oké, ik ben eigenlijk een ekster. Mijn boom is al 2 jaar roze met zilver, maar als ik dit zie, dan ga ik zilver inruilen voor wit. Is het al 6 december?

x Jess

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.