Sinterklaas Winweek: Video van Sint (gesloten)

Sinterklaas Winweek: Video van Sint (gesloten)

De afgelopen 2 jaar was dit voor ons hét recept voor een heerlijke Sinterklaasviering: de Video van Sint. Onopvallend zorg je ervoor dat hij ineens op de mat ligt en lok je de kinderen met een smoesje naar de gang zodat ze hem ontdekken. Dan kan de pret beginnen met het kijken van deze leuke gepersonaliseerde Sinterklaasfilm. Hoe werkt dat?

Online vul je allerlei kenmerken van je gezin of alleen de kinderen in en voeg je foto’s toe. Die worden verwerkt door Video van Sint in de algemene film die voor iedereen gelijk is. Bijzondere namen? Geen probleem (in ons gezin hebben alle meisjes een voornaam die wij apart moesten invoeren met de fonetische uitspraak erbij), Sinterklaas spreekt speciaal voor jou die naam in en het wordt keurig verwerkt. Je kunt hier onze ervaringen van vorig jaar lezen.

Bekijk hier hoe het werkt:

Video van Sint 2016 Trailer from VideoVanSint.nl on Vimeo.

Mijn ervaring in 2016

De beelden uit deze film zijn wel al wat ouder. Ik mocht deze video dit jaar weer reviewen en omdat ik vorig jaar wekelijks een mailtje kreeg met de vraag of ik nog iets aan wilde passen, besloot ik dat het voor de review wel goed zou zijn om niet meteen perfecte foto’s te gebruiken… Nou, zat ik daar even goed fout mee! Dit jaar kun je je foto’s dus NIET meer aanpassen. Daar ga je met je goede gedrag. *Flink mamastressmoment voor mij.* En ik baal er echt van. Dit keer gaan we de Video van Sint namelijk niet in ons knusse eigen gezinnetje bekijken, maar met alle kleinkinderen bij opa en oma. Mijn neefje vond ons filmpje namelijk zo leuk, dat ik voorstelde om hem nu voor allemaal te maken. Alle eerste foto’s die ik invoerde zijn leuk, maar bij de tweede heb ik – op basis van de video van vorig jaar – groepsfoto’s gebruikt in plaats van foto’s met 1 kind. Niet doen dus! Kies meteen perfecte foto’s uit met 1 kind op die foto! Het verhaal is echt weer heel leuk gedaan dit keer, maar de persoonlijke stukjes komen veel beter tot hun recht als er maar 1 kind op de foto staat. Ik hoop maar dat de kinderen er niet mee zitten of het raar vinden… Waarom moet ik ook zo nodig ALLES willen uitproberen om een zinnig stukje te schrijven? Nou, in ieder geval weten jullie wat je nu NIET moet doen. Ik heb overigens een extra code gekregen voor mijn blog, maar om nu nog een film aan te maken… dat is ook weer zo wat.

vvs2016_grote-boek

Leuke extra’s

Los van mijn persoonlijke baalmomentje, is de service natuurlijk wel top. Ik kon namelijk niets meer wijzigen de volgende dag omdat mijn bestelling al verzonden was… Inclusief een mooie envelop, extra dvd’s voor mijn schoonzusjes en ansichtkaarten. Wat een mooie toevoeging is dit jaar zijn de gratis persoonlijke verjaardagsvideo’s voor elk kind. Te vertonen door papa en mama op de echte verjaardag natuurlijk. En ik kreeg 5 extra muziekclips toegestuurd, kunnen we lekker swingen!

Foto © Michel Porro
Foto © Michel Porro

Hoe pas je dit in je Sinterklaasviering in?

Ik zei al dat wij voorheen de dvd op de mat bij de voordeur neerlegden en als het tijd was de kinderen met een smoesje naar de gang stuurden. De eerste keer waren we halverwege de film toen onze buren op de deur bonkten en de zakken met cadeautjes achterlieten. Erg leuk. Om een rustmomentje te hebben tussen het uitpakken van de cadeautjes door, hebben we de film verder afgekeken. Vorig jaar heb ik Sinterklaas aan het einde van de video laten vertellen dat de cadeautjes in de schuur stonden. Maar er zijn ook andere verstop opties zoals de slaapkamer, in de auto of in de kelder. Je kunt het dus aanpassen aan je persoonlijke beleving (met open einde of een aankondiging van de verstopplek) en met het kijken van deze Video van Sint is iedereen al direct in de juiste feeststemming!

vvs2016_packshot_actie_2

Winactie

Mijn kinderen zijn steeds weer betoverd door het feit dat hun foto in het grote boek staat en Sinterklaas ze persoonlijk toespreekt. Professor Piet zal dit jaar ook mijn duimelotje vertellen dat het beter is om te stoppen en aan mijn neefje vragen of hij niet voortaan op het potje wil plassen (de optie wc stond er niet bij). Hun hobby’s, hun lievelingseten en leuke complimentjes komen voor elk kind aan de orde. Wil jij dat ook? Dat kan, ik mag een Video van Sint verloten waarbij je de meest uitgebreide opties kunt kiezen die je maar wilt! Laat hieronder een berichtje achter met geldig mailadres. Optioneel kun je – omdat je mij zo graag een plezier wilt doen, kuch – nog duimpjes geven op Facebook, vrienden taggen, delen en wat al niet meer 💡  😎

En de winnaar is… Cindy Creatief! Van harte Cindy, stuur je een mailtje naar marguerita[at]demamacompany.nl? Dan mail ik je terug met de bestelcode. Veel plezier ermee!

Wie wil jij verrassen met de persoonlijke Video van Sint?

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1