Sinterklaas Winweek: Rugzakje van Zoocchini (gesloten)

Sinterklaas Winweek: Rugzakje van Zoocchini (gesloten)

Is ze niet leuk? En dan heb ik het voor de verandering niet over die gup van mij, maar over Allie the Alicorn. Die achterop de rug zit van mijn leuke gup. Cleo loopt het liefst de hele dag met dit rugzakje rond en doet alsof ze naar school gaat. Daar moeten we nog even op wachten tot april, maar reken er maar op dat Allie met haar mee gaat op die bijzondere eerste schooldag! 

cleo-en-ally-2

rugzakje

Dankbaar

De hele week hebben al zoveel leuke prijzen die we mogen weggeven op de site. Daar wil ik even bij stil staan, want dat vind ik best bijzonder. Niet iedereen heeft de middelen om veel cadeaus te kopen tijdens deze dure maanden. Daarom vind ik het zo fijn dat wij op deze manier hopelijk wat minder bedeelde mama’s kunnen helpen om die zak te vullen. Het voelt goed om te delen en te geven. Persoonlijk vind ik dat nog leuker dan iets krijgen. Daarom ben ik ook heel dankbaar dat we een exemplaar mogen weg geven van zo’n leuk rugzakje van Zoocchini.

alle-rugzakjes

Too cool for school

Ook voor jongens heeft dit merk hele gave rugzakken. Hoe leuk zijn Devin the Dinosaur, Sherman the Shark, Olive the Owl, Jaime the Giraffe en Finley the Fox? Er zijn ook bijpassende badcape’s. Ideaal voor babyzwemmen en zwemles!  Het is ook een handig tasje voor school, want er kan genoeg in. In de binnenkant zit nog een extra vakje voor bv. schoolspulletjes en aan beide zijkanten zitten vakjes voor een flesje water of pakje drinken. De schouderbanden kunnen in lengte versteld worden en kan dus voor langere tijd gebruikt worden. Wat ik ook fijn vind is dat de rugzak BPA en Phthalate vrij is. Al zullen ze er niet mee op knabbelen met deze leeftijd, het is toch een geruststelling.

rugzakje-2

rugzakje-cleo

Hoe maak je kans?

Cleo moest even oefenen, maar inmiddels kan ze rugzak zelf om doen. Trots als een pauw, uhhh Alicorn. Wil jij jouw gup ook zo blij maken met een rugzak? Dan hoef je echt niet door brandende hoepels te springen of een ander kunstje te vertonen. Wel zou ik het leuk vinden als je ons gaat volgen op social media (rechtsboven in staan alle linkjes). Laat onderaan deze pagina bij de reacties weten voor wie je de rugzak wilt winnen en waar je de Mama Company bent gaan volgen. Vergeet geen geldig mailadres te vermelden! Als laatste: like de Facebook pagina van Kleine Giraf en je doet mee! Een extra lootje in de hoed? Deel dan de winactie op Facebook. Zo… dat was ‘t!

x Jess en Cleo

Winnaar is Suzanne Hin. Zij heeft een persoonlijke email van mij ontvangen!

zoocchini-rugzakje

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.