Toen mijn oudste dochter hoorde dat we een setje NumNoms zouden ontvangen werd ze nog net niet hysterisch. De reclames doen in ieder geval goed hun werk! Dit setje heet Pizza Party. Wist je dat ze allemaal hun eigen luchtje hebben?

Ik dus niet! De review volgt nog, want Sterre wil er graag een filmpje bij maken (Help, vlogger in de dop) maar daar hebben we nog geen tijd voor gehad. Maar in ieder geval vandaag vast de winactie!

pizza-party-numnoms

Hoe maak je kans?

We mogen net zo’n setje als wij hebben weggeven. Het startersetje “Pizza Party”. Om kans te maken graag onderaan de pagina een berichtje achter laten voor wie je het pakketje wilt winnen. Gebruik een geldig email adres! Meer is niet nodig. Maar een like/volg op onze facebook of instagram of twitter etc vinden we wel heel fijn.

Succes!

X Jess

En de winnaar is geworden… Yvonne! Gefeliciteerd, we sturen je een mailtje! Hopelijk heb je de NumNoms voor Sinterklaas in huis!


*voor deze blog hebben wij product opgestuurd gekregen.

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.