Sinterklaas Winweek: dvd van Ice Age Collision Course (gesloten)

Sinterklaas Winweek: dvd van Ice Age Collision Course (gesloten)

Haal de wanten en mutsen maar alvast uit de kast, want op 16 november komt de nieuwste Ice Age film uit op dvd en blu-ray. Deze vijfde film alweer heet Collision Course en staat garant voor een grappig avontuur. Heerlijk voor een koude of natte zondagmiddag! En natuurlijk superleuk als Sinterklaascadeautje 😉

ia5-314

Bij mij werd deze film vandaag bezorgd, dus wij zitten zondag voor de buis. Morgen ook, maar dan voor Sinterklaas haha. Ik ben heel erg benieuwd en kan jullie nu dus nog niet vertellen wat we ervan vonden, maar de trailer (hieronder ingevoegd) is weer leuk!

Grappig zoekplaatje:

ia5_acornpuzzle_sid

Bekijk alvast de trailer:

Maak kans op de dvd

De Mama Company mag een dvd met deze grappige animatiefilm verloten. Doe je mee? Laat hieronder een berichtje achter en je maakt kans. Uiteraard hoef je niet te delen en te taggen enzo, maar dat vinden we wel heel erg lief 😉 De review van deze film volgt binnenkort op Marstyle (waar je vandaag kans maakt op een jaarabonnement op het magazine Smult). En kun je niet wachten? Vanaf woensdag is ie te koop!

En de winnaar is… Raaf Klein! Van harte gefeliciteerd! Wil je je adresgegevens mailen naar marguerita[at]demamacompany.nl? Dan geef ik ze door aan het pr-bureau en kan de dvd snel worden toegestuurd. Veel kijkplezier!

Hoeveel Ice Age films heb jij al gezien?

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1