Sinterklaas Winweek: het culinaire magazine Smult (gesloten)

Sinterklaas Winweek: het culinaire magazine Smult (gesloten)

Alweer de 7e en laatste winactie van deze Sinterklaas Winweek! Dit cadeautje is voor jezelf en zal ook niet voor 5 december naar de winnaar worden gestuurd. Kook jij graag? Ik kreeg onlangs het kooktijdschrift Smult van receptenplatform Smulweb thuisgestuurd. Een magazine vol met culinaire inspiratie en heel veel herfstrecepten. En we mogen vandaag een jaarabonnement verloten!

Na een rondvraag op facebook, blijkt dat Smult nog heel onbekend is. En dat kan kloppen, het magazine bestaat pas sinds dit jaar! Volgens de uitgever is Smult het snelst groeiende kooktijdschrift van Nederland. Er staan wat algemene foodartikelen in het blad dat ik ontving, bijvoorbeeld tips en recepten tegen voedselverspilling en een uitstapje naar de appelboomgaard, maar bovenal staat het vol met heerlijke herfstrecepten. Bijna 70 stuks!

smult

Receptenindex

Voorin het blad kun je via een speciale receptenindex snel terugvinden waar het recept dat je uit wilt proberen in het blad te vinden is. In deze herfsteditie kun je bijvoorbeeld de bereiding vinden van een Deens appeltoetjes met karamelnoten, biernootjes, Mexicaanse posole verde en een ontbijtkom met vis. Alle recepten zijn goed zelf te maken (al heb ik zelf nog geen tijd gehad om dat te proberen). Het magazine verschijnt aan het begin van elk nieuw seizoen, dus 4 keer per jaar en kost € 4,95. Op de website van Smult kun je meer informatie vinden.

Maak kans op een jaarabonnement

Vandaag maak je bij De Mama Company kans op een jaarabonnement. Van dit cadeautje kun je dus het hele jaar genieten, al zal het blad waarschijnlijk niet voor Sinterklaas in huis zijn. Zelf krijg ik verschrikkelijk veel trek alleen al van de mooie foto’s in Smult. Houd jij van koken? Lees je graag tijdschriften vol culinaire inspiratie? Laat hieronder een berichtje achter, dan maak je kans. Duimpjes en tags op Facebook, deelacties en tweets zouden we allemaal erg lief vinden, maar zijn niet verplicht. Een geldig mailadres gebruiken bij je reactie wel, anders kan ik geen contact opnemen 💡

En de winnaar is… Liza van de Kraan, van harte! Je hebt via Facebook gereageerd, dus wil je mij een mailtje sturen met je adresgegevens? marguerita[at]demamacompany.nl

Maak jij graag bijzondere gerechten? Vind je het leuk om nieuwe dingen te proberen in de keuken?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Reacties via Facebook

comments

Soortgelijke artikelen

1