Fisher Price blijft een mooi merk voor jonge kinderen. Niet alleen zijn de producten ontzettend veelzijdig en educatief, door dit speelgoedmerk te kopen in de maand november steun je ook nog eens een goed doel. Hoe? Dat lees je vandaag bij De Mama Company én we mogen een leuke bloempot voor kindjes vanaf 3 maanden verloten.

fisher price

Voor elk product dat je in de maand november koopt, doneert Fisher-Price ook een product aan een goed doel. Meer informatie over deze actie kun je hier vinden. De organisaties waaraan wereldwijd wordt gedoneerd zijn: Save The Children, Worldwide Orphans, Special Olympics, Beijing Childrens Hospital, Mattel Childrens Hospital UCLA & Childrens Hospital Association. De verwachting is dat er vanuit Europa circa 140.000 Fisher-Price producten aan deze goede doelen worden gedoneerd.

6ccb4b1c-ba6b-4414-a2d6-608e771abb95-jpg-w480

Wij mogen bij De Mama Company een leuke bloempot van dit merk verloten, de roly-poly playtime pal voor kindjes vanaf 3 maanden. In eerste instantie kunnen ze er kiekeboe mee spelen. Door er bovenop te drukken popt er een stinkdier omhoog. Daarna haal je het stinkdier er uit en kun je geluidjes horen en het spelletje ‘erin en eruit’ spelen. Verschillende materialen zorgen voor tactiele ontwikkeling. Ook kan je kindje het gele bijtje heen en weer bewegen en rond draaien. Bovendien ruikt het bloemetje naar vanille! Zal jouw kindje ook met zijn neusje op onderzoek gaan?

4f659b8f-2628-430b-9b22-c024246c0ed0-jpg-w480

Winactie

fisherprice-flower-pot

Wij mogen dit grappige en veelzijdige babyspeeltje verloten onder onze lezers. Wie doet er mee? Laat hieronder een berichtje achter voor wie je graag wilt winnen en je maakt kans. Helemaal leuk als je ons facebookbericht wilt delen of vrienden tagt!

En de winnaar is geworden… FEMKE DEKKERS! Gefeliciteerd, stuur je een mailtje met je adresgegevens naar marguerita[at]demamacompany.nl? Dan geven wij het door aan Fisher-Price en heb je het speeltje voor Sinterklaas in huis.


*foto’s: Fisher Price

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1