Ik ben gek op voordeeltjes en korting. Op mijn persoonlijke blog Marstyle.nl deel ik regelmatig leuke tips over websites of webshops waarmee je leuke voordeeltjes kunt scoren, ik ben actief als mystery shopper om ‘gratis’ aankopen te kunnen doen én ik doe mee aan cashback acties op boodschappen. Dat zijn uiteraard altijd lage bedragen, dat  je een fles frisdrank of een zak nootjes gratis kunt proberen. Ik dacht dat ik alle voordeeltjes wel opgesnord had, maar nu heb ik toch iets nieuws ontdekt. Een website met substantiële cashback acties en exclusieve kortingscodes. Nieuwsgierig?

Het gaat om Actiepagina.nl, een site die ik nog niet kende. Hier staan talloze kortingscodes en kun je zelf ook codes invoeren als je ze ontdekt. En wat ik zei, er zijn zoveel sites die dit doen. Wat Actiepagina anders maakt zijn de cashback acties. Je doet een aankoop – zo kocht ik deze week sinterklaascadeaus bij Bol.com – en stuurt je betalingsbewijs naar voucherback@actiepagina.nl. That’s it. En ik krijg 10 euro terug! Dat zijn wel hele fijne bedragen natuurlijk!

Naast Bol.com zijn ook andere grote winkelketens aangesloten, zoals Webprint, LeenBakker, Zalando, Otto… Op deze pagina zag ik zelfs een kortingscode van LeenBakker staan voor 15 euro cashback. Ook daar heb ik dus een bestelling geplaatst, een bureautje voor mijn kleuter. Ben benieuwd!

Community

Naast het gebruikmaken van de kortingscodes en cashbacks, kun je ook nog deelnemen aan de community. Daar kun je punten verdienen door reviews te plaatsen, kortingscodes toe te voegen etc. Met al je activiteiten verzamel je punten, die je weer kunt inwisselen voor shoptegoed bij de aangesloten webshops.

Zijn jullie al bekend met deze site? Wat zijn je ervaringen? Zijn ze snel met cashbacks?


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

*deze post bevat gesponsorde links.

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1