kidi superstar, vtech. kidi superstar review nederlands

Toen mijn dochters de doos van de Kidi Superstar van Vtech zagen werd die nog net niet opgescheurd. Ik had nog net de tijd om het netjes open te maken (en een foto te maken). Daarna moesten ze toch nog even wachten, omdat ik het even in elkaar moest zetten.

cleo-doos

Inmiddels staat deze multifunctionele microfoon een week of 2 in onze woonkamer te shinen (discolichten galore). Meestal ben ik niet zo’n fan van speelgoed dat lawaai maakt, maar hier maak ik graag een uitzondering voor. Volgens Vtech is het geschikt vanaf 4 jaar. De ingewikkeldere spelletjes spelen kan Cleo (3) niet, maar ze zingt er maar wat graag mee. Aanzetten enzo doet ze zonder hulp. Dat vind ik ook een groot voordeel, want hoef er niet steeds naast te staan.  Resultaat is dat ze de hele dag ‘olifantje in het bos’ aan het zingen is. Zo ontzettend schattig!

Op de Kidi Superstar zit ook een opnamefunctie. Vooral Sterre (8) vind dit heel interessant. Het is natuurlijk ook leuk om jezelf terug te horen zingen. Eigen liedjes kunnen er ook op afgespeeld worden. Cool is dat deze de zangpartijen eruit filtert zodat die zelf ingezongen kunnen worden De 4 stemvervormende effecten zijn ook heel grappig.

Als mijn dochters later nu geen supersterren worden, dan weet ik het ook niet meer (dat is sarcastisch 😉 ). Maar even zonder dollen. Het is gewoon leuk speelgoed! Zingen is leuk en dat kunnen ze met de Kidi Superstar of ze nou wel of niet klinken als een nachtegaal.

kidi-superstar-2

kidi-superstar-3

De microfoon kan harder of zachter worden ingesteld. Persoonlijk vind ik de hardste stand meer dan luid genoeg. Het is geen ‘echte’ microfoon, maar als ik het vergelijk met andere speelgoedmicrofoons die wij in huis in hebben dan doet deze het echt een stuk beter. Enige nadeel is dat snoertje van de microfoon vrij kort is. Daardoor valt ie nog wel eens om als er een dans+zangshow aan de gang is. Dat het niet snel stuk gaat, dat hebben we dus even goed getest ;-).

Wat ons betreft is dit met recht genomineerd voor Speelgoed van het jaar!

Vtech Kidi Superstar is verkrijgbaar bij Bol.com voor 49,95. 

Speelgoed van het jaar 2016!

genomineerd

Niet alleen de Kidi Superstar is genomineerd als speelgoed van het jaar 2016.  De Kidizoom Selfiecam, het magische 3-1 bureau en het Ruimtestation van de Toet-Toet auto’s zijn ook kansmakers. Zelf zou ik liever niet het plastic bureautje in de woonkamer hebben staan, maar de Selfie Cam zou hier ook bijzonder in de smaak vallen. En die Toet Toet auto’s zijn altijd een succes. Zowel bij jongens als meisjes.

Welk speelgoed zou jouw stem krijgen?

x Jess

*deze blog bevat een opgestuurd product. Ook staan er affiliate links in deze blog. Als je via zo’n link een aankoop doet krijgen wij daar een klein percentage van. Daar kunnen we bijvoorbeeld de hosting van de website mee bekostigen. Alvast bedankt!

Reacties via Facebook

comments

Written by Jess

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

Leave a Comment
CommentLuv badge