Die titel is al een mond vol! Maar het strekt dus wel de lading van dit blogje. Afgelopen woensdag waren wij te gast bij een pre-Sint-party van HEMA. Om precies te zijn was het een pre-Sint-high-tea. En dan bedoel ik ook een zeer goed aangeklede high-tea, want er was zoveel lekkers. Van de meest mooie chocoladeletters tot een goddelijke cheesecake. De kinderen mochten pepernoten bakken, een chocoladeletter versieren en zoveel lekkers eten als ze op konden. Later bleek de knappe jongen die zo leuk was met de kids gewoon een heuse YouTube-celebrity te zijn (Nanne Meijer). Deze leukerd heeft er een paar fans bij ;-).

Zaterdag komt de Sint (als het allemaal goed komt in die storm 😉 ) aan en wat er is fijner dan daarna een lekkere beker warme chocolademelk te drinken? Dat kan dus gewoon bij HEMA. Op het feestje heb ik ook de meeste leuke chocolade figuren voorbij zien komen. Unicorns, camera’s, hashtags en ga zo maar door. Leuk voor in de schoen of als speciale traktatie omdat de Sint in het land is!

Helaas moet ik zelf werken zaterdag, dus onze porties chocolademelk hebben we al gehad. Zondag halen we de schade in en gaan we in Muiden de Sint binnen halen.

De foto’s zeggen genoeg toch?? We konden rollend de deur uit. Ik heb teveel foto’s gemaakt, dus ik moet een beetje selectief zijn. Ik wilde ook nog even de ‘grote meiden’ met jullie delen. Sterre en Maud (van Mama’s Liefste) kunnen het altijd goed vinden en sjaa, de foto’s zeggen genoeg #musicallygeneratie.

Wij smullen de komende weken nog even verder van deze heerlijke letters⬇️ (en de overige inhoud van de goodybag). Wie gaat er zaterdag zo’n heerlijke beker choco scoren bij HEMA?!

xo Jeske

<< . Met dank aan Merktroubadour! Foto's in de blog zijn een mixje van mezelf en die van de fotograaf!

Reacties via Facebook

comments

Written by Jess

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

Leave a Comment
CommentLuv badge