Overhemden strijken is zo ouderwets + winactie

Overhemden strijken is zo ouderwets + winactie

Als ik er iets is waar ik geen fan van ben, dan is het wel strijken. Als ik voor mezelf shop dan zal ik niet snel iets kopen wat eerst onder de strijkbout moet voordat ik het aan kan. Voor de mannelijke huisgenoot is dat wat lastiger want die draagt dagelijks overhemden voor zijn werk. En die moet je altijd strijken. Op een uitzondering na.

Dat strijken gebeurt meestal door meneer zelf of ik doe dit ’s ochtends alvorens het hemd in kwestie aan moet. Strijkplank staat onder handbereik, dus het is meestal zo gepiept. Mits het overhemd in kwestie een beetje meewerkt, wat dus lang niet altijd het geval is. De krengen waar de kreukels niet uit gaan blijven meestal achterin de kast liggen als het aan mij ligt.  Je zal me dus niet snel ’s avonds voor de lol de strijkmand zien wegwerken. Ik heb wel wat beters te doen (blogger de blog). Mensen die daar wel gelukkig van worden; kudos. Kom je ook eens bij mij langs?

the-only-time-i-ever-enjoyed-ironing-was-the-day-i-accidentally-got-gin-in-the-steam-iron-a8db0
Bron.

Strijken is passé

Gelukkig heb ik een man die zelf kiest wat hij draagt en koopt, maar iritante overhemden die zich niet laten strijken kunnen mij gestolen worden. Voortaan mag hij zijn overhemden bij Hemd voor Hem uitzoeken. Hier hebben ze een grote keuze aan strijkvrije overhemden. Hoe ideaal is dat? Je haalt het hemd na het wassen uit de wasmachine, hangt het op een kledinghanger en laat het drogen. Dat is het. Echt waar! Zelf strijk ik dan wel de mouwen, zodat er een vouw in zit.  Het lijkt dan in ieder geval lijkt alsof het gestreken is. Of overdrijf ik dan?

Wist je dat het patent voor het elektrische strijkijzer op 6 juni 1882 door de Amerikaanse uitvinder Henry W. Seeley is vast gelegd?

hvh-spcial-media0112

Overhemden shoppen is al een ding, maar heren ondergoed? Helemaal met een lang eisenlijstje; niet te kort, niet te los, niet te lang, niet van een crappy merk etc. Leuke boxers zijn wel een perfect cadeau onder de kerstboom. Als ze aan het eisenlijstje voldoen… Die klik je zo in het virtuele mandje als je toch die overhemden besteld.

Winactie

Zoek jij nog een leuk kerstcadeau voor je man, vriend, broer, vader of ander persoon van het mannelijke geslacht? We mogen een overhemd (t.w.v. max. 60 euro) naar keuze weg geven uit de webwinkel van Hemd voor hem. Wat moet je doen om kans te maken? Laat hieronder in de reacties een berichtje achter met daarin het linkje van het overhemd dat jij graag zou willen winnen. Vermeld daarbij een geldig email adres zodat ik je een mail kan sturen als je gewonnen hebt. Meedoen kan tot en met 20 december (2017)! 

x Jess

*Deze blogpost is een samenwerking

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.