Over de Mama Company

Over de Mama Company

ownhero_klein

Niet voor niets heet het De Mama Company. Je bent moeder, niet te vergeten vrouw, (vaak) de partner van, de dochter van, de vriendin van en de buurvrouw van. Kortom een dagtaak.

Wat je hier vindt? Verhalen met karakter en humor. Je doet hier leuke ideeën op voor jezelf en voor je kids. Maar bovenal is het een blog voor jou als mama (to be), om jou in je spaarzame me-time momenten een lach op je gezicht te toveren, door je herkenbare verhalen, anekdotes en inspirerende quote’s mee te geven.

We proberen een inhoudelijk leuke blog aan te bieden, met een dagelijkse dosis humor. Alle clichés gaan van tafel, we nemen geen blad voor de mond en vanuit verschillende perspectieven wordt het moederschap belicht. Door bekende- en onbekende vrouwen, zaken- en huisvrouwen, allen met een ondernemend karakter voor een evenwichtige indeling, wij als vrouw vs wij als mama. En hoe nu verder…

Jeske is de motor achter deze website. Daarnaast is zij fotograaf, vormgever en niet te vergeten mama. Hier lees je meer over haar!

Veel leesplezier!

1 COMMENT

Laat hier een reactie achter