Outfit inspiratie: Cool & Chic

Outfit inspiratie: Cool & Chic

Verliefd ben ik op deze jas. Deze mama heeft een nieuwe winterjas nodig en dan ik keuzes maken best lastig. Deze jas van Esprit vind ik cool en chic tegelijk. Gelijk bedacht ik er een hele outfit om heen. Ik vertik om te schrijven; ik bedacht er een hele look omheen. Van het gebruik van het woord look of lookje etcetera daar krijg ik de kriebels van. Linkjes naar items staan onder de outfit inspiratiefoto!

In die tas past trouwens een laptop. Zo handig! Kleur vind ik ook zo fijn, omdat die overal bij staat. Vooral ook bij die geweldige jas. Dat faded denim kleurtje is volgens Flexa de kleur van komend seizoen. Niet alleen leuk in huis dus!

outfitpost-18-10

1.  Esprit // 2. Esprit // 3.  Sjaalmania // 4.  Dr. Martens // 5. Esprit // 6.  Property of //7. C&A // 8.Primark

Het lederlook rokje, daar zou ik in kunnen wonen. Stoer, vrouwelijk en hip. En zakken heeft ie ook nog! Zo’n item geeft je outfit gelijk een boost. Lijkt mij vreselijk om een moeder te zijn die altijd in een spijkerbroek loopt. Vorig jaar had ik een rokje dat er op leek, maar die is kapot gegaan uitgescheurd… Materiaal was erg dun. Deze is van een steviger materiaal, waardoor dat niet zo snel gebeurt.

Onder deze outfit zou een gebreide maillot ook leuk zijn, maar die zakken altijd zo af. Super irritant. Daarom combineer ik deze outfit met een donkerblauwe panty. Past bij de jas, sjaal en tas. Lekker matchy matchy. Daar houd ik van ;-).

Ik ben dol op dit luipaarden printje met een knipoog. Ben benieuwd of jullie er ook van houden?

x Jess

 

 

 

 

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.