NoNo outfit of the day

NoNo outfit of the day

Wat is dit halfjaar omgevlogen! Bij deze alweer mijn laatste post als officiële brandrep van meisjesmerk NoNo. Begin dit jaar was ik nog helemaal niet bekend met dit merk, en nu… nu zijn zowel mijn dochters als ikzelf fan! Vandaag laat ik je een comfortabele outfit of the day zien met het ontzettend leuke eekhoornshirt van dit merk, gecombineerd met een heerlijke joggingbroek met stoere maantjes als print.

We hebben deze kleding van de zomer geleend van het NoNo pr-bureau. Niet dat jullie denken dat ik in de winter mijn dochter op haar sandaaltjes naar buiten heb gestuurd :mrgreen: . Dat zou wat zijn he? Nee, deze fotoshoot hebben we in september al gedaan.

Relaxte outfit

Nu in de rustige dagen na kerst, en vlak voor oud & nieuw, is het tijd om lekker thuis te chillen. Even bijkomen van alle druktes en daar hoort natuurlijk een relaxte outfit bij. Lekker in sweatpants spelen met alle kerstcadeautjes, weekendtassen uitpakken, wassen draaien en opruimen. De meisjes hebben heerlijk samen gespeeld vandaag. Binnen, want ik moest met het fotomodel uit deze shoot langs de huisarts. Daarover later meer in een volgende blog, want dat was alles behalve relaxt.

nono outfit

Shoppen

En als mama zich niet relaxt voelt, dan gaat ze het liefst shoppen. Deze mama in ieder geval wel. Ik plaats niet zo vaak shoplogs meer, maar ik ben wel van plan om in de toekomst NoNo zelf aan te (blijven) schaffen. De kleding zit lekker, is nét even anders dan anders én past bij zowel mama’s smaak als die van de meisjes. Zelf hebben we dit shirt dus niet, maar nu het sale is wil ik die wel bestellen. Alleen dan de streepjes variant, want die vind ik ook heel erg leuk. Of misschien bestel ik er wel 2. Maar dan dus 2 verschillende, zodat de zusjes kunnen matchen.

Grappig detail van het shirt: de ‘haren’ van de eekhoorn bestaan uit een losse flap die je omhoog kunt klappen. En die je kunt aaien natuurlijk 😉

Ik wacht nog heel even een weekje met shoppen tot mijn uitkering is gestort en hopelijk wat kinderbijslag, maar dan moet ik echt winkelen. De oudste heeft nieuwe schoenen nodig, en mijn jongste kan door naar maat 122. En laat de oudste nu nog niet uit maat 122/128 gegroeid zijn… We gaan dus weer op naar een dubbele garderobe.

Je kunt dit merk voor meisjes van 2 tot 12 vinden in de volgende webshops:

Meer informatie over NoNo vind je hier. Dankjewel NoNo en PR4Kids, ik vond het ontzettend leuk om dit merk extra te belichten!

Groeien jullie kinderen ook zo hard?

disclaimer

 

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1