De mooiste kindersieraden + winactie (gesloten)

De mooiste kindersieraden + winactie (gesloten)

Wij horen bij elkaar, mijn dochters en ik. En dat kunnen we nu ook laten zien met bijzondere gelegenheden. Op mijn trouwdag werden namelijk matchende armbandjes bezorgd van webshop Kaya Sieraden. Speciaal voor moeders met twee dochters. Zo mooi: met het oneindigheidssymbool en ingelegd met zirkoniumsteentjes. Aan de armbanden van mijn dochters hangt één pareltje, aan mijn armband hangen er twee. Voor elke dochter één.

DSC_0046
Oeh! Mooie armband!

Details

Het zijn de details die een bruiloft vaak zo bijzonder en onvergetelijk maken en stel dat je al dochters hebt, of een ander bruidsmeisje, dan zou een dergelijk matchend armbandje het wel helemaal af maken. Maar ook op een verjaardag, communie of diploma-uitrijking sla je de plank goed raak met een sieraad als cadeau. Dat blijft toch iets bijzonders om te geven en te ontvangen, vind ik. Wij zijn in ieder geval in onze nopjes met deze tere, fraaie sieraden.

DSC_0045 Zakje

Ze zaten verpakt in een zijden, roze sieradenzakje met daarin ook een speciaal zilverpoetsdoekje. Zo kun je ze mooi opbergen en netjes opwrijven voor wat extra glans als je ze draagt. We bewaren ze wel voor speciale gelegenheden, want ze zijn te teer een mooi voor naar school. Ik zou het zonde vinden als ze kapot gaan vanwege onhandigheid of iets dergelijks.DSC_0025

Moeder-dochters combi

De sterlingzilveren set die wij dragen heet “You are loved for infinity” en kost € 52,90 voor één moeder en dochter. Je kunt op de bestelpagina echter net zoals wij een extra armbandje bijbestellen á € 22,00. Hier selecteer je bovendien welke afmeting de kinderarmband moet hebben én of de moederarmband één of twee pareltjes krijgt. Zeer geschikt dus ook voor moeders die net als ik twee lieve dochters hebben! Er zijn in deze webshop overigens ook sieradensets verkrijgbaar voor 3 generaties: kind, moeder, oma. DSC_0019

Papercliptruuk

Mijn meisjes en ikzelf waren erg blij met deze matching set. Ik hoefde niet te kiezen welke van de meiden een armbandje zou krijgen, maar mocht beiden verwennen. Heel fijn, want ze zijn me beiden even lief! Peuterlief heeft de post open gemaakt terwijl haar zus op school zat en wilde haar armbandje direct om, ze vind hem prachtig. Zelf had ik het geluk dat mijn moeder op visite kwam en mijn armbandje bij me om wilde doen. Vanwege het kleine sluitinkje was dat toch even lastig. Eigenlijk moet je voor dit soort situaties een paperclip bij de hand hebben, waarmee je de sluiting op zijn plek houdt maar dat had ik natuurlijk niet.

matchende zusjes
Hetzelfde zijn, heel belangrijk tijdens de kleuterperiode.
infinity symbool
Het uitgerekte achtje, het wiskundige symbool voor oneindigheid.

 Van oorbel tot haarband

KAYA maakt naast bruidssieraden ook luxe zilveren baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer sieraden als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie of verjaardag. Oorbelletjes, haarbanden, manchetknopen… Er is van alles te vinden in de webshop. Het merk heeft hart voor alle kinderen, per verkocht sieraad wordt daarom een bedrag aan stichting Eduki gedoneerd zodat een kind in Gambia een week naar school kan.

sieradenzakje
Even in het zakje gluren, wat zou er in zitten?

Winactie

Kijk voor de gehele collectie op de website van Kaya Sieraden. Zit er iets bij dat je dolgraag zou aanschaffen? Vertel mij hieronder in de reacties wat dat is, voor wie en waarom. Dan maak jij kans op € 35,00 shoptegoed dat De Mama Company namens Kaya Sieraden mag verloten! Dat is nog eens een cadeautje 🙂

En de winnaar is geworden: Gea vd Hoff, van harte, stuur je mij een mailtje met je gegevens (want je hebt meegedaan via facebook) marguerita[at]demamacompany.nl Veel shopplezier!

Vind jij het ook zo leuk om met je dochter(s) te matchen?

disclaimer

Reacties via Facebook

comments

Soortgelijke artikelen

1