Zo’n uitspraak heeft twee kanten. Maandag is een leuke dag, want het is het begin van een nieuwe week. Een week vol nieuwe kansen en uitdagingen. Bij mij is het glas meestal half vol, dus ik zou graag willen dat ik er zo in sta. Maandag kan ook een stomme dag is zijn, want het weekend zit er weer op. Dus de sleur van doordeweeks begint weer. Vanaf deze maandagste maandag ga ik proberen om elke maandag te zien als iets positiefs. No more half empty glasses!

Zo komen er in de loop van deze week heel veel leuke winacties online ( de eerste vanavond om 19.00u). Denk aan Num Noms, een heel gaaf rugzakje, speelgoed van Fisher Price, een persoonlijke video van Sinterklaas en nog veel meer. Deze week dus zeker de site in de gaten houden ;-).

fijne-zondag

Deze foto maakte ik twee weken geleden op het strand van Zandvoort. My happy place. Dit heeft niet zoveel met maandag te maken, maar wel met zeuren…. Ik baal zo van mijn camera. Hij maakt niet de foto’s die ik wil. De vaste lezers weten vast wel dat ik voor opdrachten een camera huur, dus vandaar dat die foto’s altijd vele malen mooier zijn. Deze foto is typisch zo’n voorbeeld van een foto die ik anders zou willen maken. Al ben ik met deze ook wel tevreden. Maar het kan zo veel mooier… Helemaal met productfoto’s en food dingen moet ik er best veel aan ‘shoppen’ voor ik het online kan zetten. Dat kost tijd. Zo kan ik dus nog even door gaan met zeuren…

Maar dat zal ik niet doen! Deze blog begon ik juist om te vertellen wat voor leuke dingen ik de afgelopen deed en wat ik aankomende week nog allemaal ga doen. Zo was ik afgelopen donderdag met Marguerita langs een aantal pr-bureau’s geweest (lees hier het leuke verslagje van Marguerita).

cotton-ivy-rok

Op deze dag droeg ik dit toffe reversible rokje van Cotton Ivy. Deze zomer weer volop verkrijgbaar ;-)! Foto gemaakt door Marguerita. Einde van deze maand mag ik weer een shoot doen voor Cotton Ivy. Spannende dingen dus!

Afgelopen zondag waren we weer naar Zandvoort, dit maal voor het zwembad van Center Parcs. Via de Ah Uitjes actie hadden we het tweede kaartje gratis. Het zwembad vond ik persoonlijk een beetje tegen vallen. We waren nog steeds 28 euro kwijt en dat vind ik het niet waard. Mijn water ratjes hebben zich erg vermaakt, dus dat maakt het goed.

De aankomende week is er een event van Zenner waar ik heen ga. Ben heel benieuwd wat voor gave kerstkapsels we gaan leren maken! Zal de dag ervoor mijn haar wel moeten föhnen, want anders coupe troep. Sint Maarten is ook alweer bijna. Wat gaat het snel… Geloof dat ik het laatste snoep van vorig jaar pas net heb weg gegooid, want mijn meisjes zijn niet van die snoep-eters.

De rest van de week moet ik veel blogs schrijven (stuk of 7), cadeautjes inpakken voor de #echtepostiscool EPIC swap en ehh ‘echt’ werken.  Leuke dingen. saaie dingen, spannende dingen.  Hopelijk kan ik tussendoor ook nog ergens slapen.  Genoeg gekletst! Fijne maandag!

X Jess

 

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.