Laat ik nou altijd gedacht hebben dat reclames geen enkel effect op mij hebben…. Ja, ja, alsof het fenomeen voor iedereen behalve Manon is uitgevonden. Als ik heel eerlijk ben, trek ik bij het zien van elke willekeurige anti-rimpel crème commercial, mijn wenkbrauwen op. In een reflex. Serieus. Op de één of andere manier, denk ik dat je m’n kraaienpootjes dan minder goed ziet. Of zo. En in de badkamer poets ik driftig met een washandje over m’n voortanden om het effect van de zoveelste White One tandpasta tot leven te brengen. Alsof ik niet wist dat ik toch écht niet in één keer een witte stralende lach zou hebben, na al die zwarte koffie. Even een afspraak inplannen bij de mondhygiëniste is nuttiger. Als ‘self proclaimed stoer wijf ’ ben ik blijkbaar een sucker voor de nieuwste longlasting nagellak, shampoo waar je haar vanzelf volume en glans van krijgt, witte tandjes in een handomdraai en vooral voor crèmes.

Al jaren ben ik op zoek naar de beste verzorging voor mijn huid. Ik heb veel te weinig tijd en geduld om elke 2 weken een schoonheidsbehandeling te ondergaan, wil het liefste een dag- en nachtcrème in 1 en vooral geen gedoe. Mijn schoonheidsspecialiste Eva gaf me laatst een monster mee van Dr. Renaud. Sindsdien ben ik verkocht. M’n huid voelt zacht, verrassend ‘sappig’, ik heb veel minder last van gerstenkorreltjes en m’n make-up blijft ook nog beter zitten.  Ik trek m’n wenkbrauwen niet eens op, terwijl ik dit schrijf…. Deze week krijgen jullie (onbetaalde..) mond op mond reclame van mij. Omdat het me regelmatig gevraagd wordt én omdat ik nu dé crème ontdekt heb.

My favorites

Mijn all time beauty favorites

  • Eerste levensbehoefte – Opium Parfum van YSL – mijn lijfluchtje, de bodylotion is ook heerlijk!
  • Crème Riche Calmante Azulène van Dr Renaud (alleen te bestellen via https://www.docteur-renaud.nl ) Écht proberen, prijs-kwaliteit is onovertroffen.
  • All about lips van Clinic – fantastische verzorging, zeker met de winter op komst.
  • Lipliner en lipstick van Dior – fijn en makkelijk te verwerken, mooie kleuren. Het is even een aanschaf, maar je doet er veel langer mee.
  • Dat geldt ook voor de eyeliner en mascara. Lancôme maakt al 25 jaar m’n favorite eyeliner, don’t leave home without it.
  • En dan de mascara van Chanel. Die is gewoon zo goed! Ik neem er even de tijd voor. Twee of drie laagjes secuur aanbrengen en je ogen stralen de hele dag.

Ik ga nu weer even heel stoer doen hoor. Maar dan wel heerlijk geurend en met een fris make-upje.

Manon

Reacties via Facebook

comments

Written by Manon

Comments are closed.