Kortingsalert: kleine boetiekjes online gebundeld

Kortingsalert: kleine boetiekjes online gebundeld

Houd je net als ik ontzettend van shoppen? Doe je dat graag online omdat je snel kunt zien welke items het voordeligst zijn en beschikbaar in jouw maat, die van je partner of die van je kinderen? Maar voel je je ook weleens schuldig omdat je lokale ondernemers graag wilt steunen om de winkelstraten in jouw woonplaats gevuld te houden met een leuk winkelaanbod? Dan heb ik vandaag een leuke shoplog voor je, die al deze factoren combineert. Bovendien kun je deze week vanaf dinsdag 12 uur tot vrijdag 12 uur met 20% korting shoppen op de kinderafdeling van mijn nieuwe online vondst!

Klinkt goed hè? Ik mocht namelijk voor mijn dochters shoppen bij Miinto. Deze webshop ging in 2012 in Nederland van start en bestaat uit het gezamenlijke aanbod van zo’n 220 lokale boetiekjes! Ideaal, want na mijn shoppingspree (ik shopte vanaf de iPad) ontdekte ik dat deze aankopen bij 3 verschillende kleine winkels vandaan komen: Sjiek de friemel, Hello Kids en Van de Belt modewereld. Van de eerste twee winkels ontving ik al vrij snel een verzendbevestiging, dus dit rokje en shirt kan ik vlot verwachten.

Ik shopte dit vlindershirt van Molo
Ik shopte dit vlindershirt van Molo

Hoe werkt Miinto?

In 2009 liepen twee vrienden uit Denemarken door de winkelstraten en schrokken van de leegstand. Ze zijn getuigen van het effect van de groei van de online wereld. Kleine boetieks met een prachtig aanbod van speciale merken dreigen ten onder te gaan. Om lege winkelstraten te voorkomen bedenken ze een oplossing om deze boetieks te helpen; een online fashionplatform waar boetieks online hun collecties verkopen. En dat werd dus Miinto. Heb je zelf een lokale boetiek? Dan is het zeker interessant voor jou want Miinto biedt een extra verkoopkanaal zonder grote investeringen. Houd je net als ik van shoppen, dan is het grote voordeel dat je hier die bijzondere merken vindt die niet in de hele grote webshops te vinden zijn.

Rokje van Name It passend bij het opvallende shirt
Rokje van Name It passend bij het opvallende shirt

Fashionstatement

Juist met deze merken kun jij natuurlijk je eigen fashionstatement maken. Al moet ik bekennen dat ik zelf wel voor wat bekendere kinderkledingmerken ging: Molo (kwaliteit en dierenprints: love it), Name It (voordelig, hip en altijd goed) en Someone (droomachtig mooie prints, wilde ik al heel lang dolgraag proberen). Ik vond er echter ook merken als Baker Bridge (waar ik onlangs over schreef, pas ontdekt in een lokale boetiek), Maxomorra (kleurrijk, biologisch katoen niemand anders in de klas van mijn dochter heb ik dit merk zien dragen), Chaos and Order, Bomba, Bengh, Creamie, Dutch Heroes, Danefae, Jake Fischer (check deze lentecollectie blog), Yporque… Nou ik kan nog wel even doorgaan, dankzij die 220 kleine boetiekjes staat de shop VOL met leuke merken! Voor iedere smaak wat wils. En als je in één keer klaar wilt zijn: ook voor jezelf en je man 😆 .

Dit Someone jurkje heeft een sprookjesachtige print, ze hebben ook een roze jurk in de collectie die ik prachtig vind... Hoop dat mijn dochters er ook bij wegdromen.
Dit Someone jurkje heeft een sprookjesachtige print, ze hebben ook een roze jurk in de collectie die ik prachtig vind… Hoop dat mijn dochters er ook bij wegdromen.

Desktop versus mobiel shoppen

Ik heb zelf bij gebrek aan een laptop mobiel geshopt vanaf de iPad (ik had een shopdeadline haha), dat was goed te doen maar er was zoveel te zien dat ik heel lang zoet was. Wil je het iets economische aanpakken, dan kies je de desktopversie van Miinto. Dan kun je namelijk aankruisen of je voor een jongen of een meisje shopt, de items op prijs selecteren en een kledingmaat of merk aankruisen. Bestellen en betalen was heel eenvoudig. Ik werd ondertussen steeds gestoord door de kinderen (snoepje, drinken, helpen, etc) maar het fijne van deze webshop is dat de reeds geselecteerde items netjes in je winkelwagen blijven staan. Ook als je pas een uur later verder kunt met shoppen. Bij sommige webshops ben je dan alles kwijt en kun je weer opnieuw beginnen, maar bij Miinto is dat gelukkig anders. Voor meer moeders een groot pluspunt verwacht ik? Ik heb via ideal betaald en ontving daarna direct de bevestiging in mijn mailbox. Enkele minuten later kreeg ik al mailtjes van Miinto dat de boetieks mijn bestelling hadden geaccepteerd en na een paar uur zelfs al van twee boetieks een verzendbevestiging! Alles vanuit de naam Miinto, dus het is niet zo dat je van afzonderlijke shops e-mails gaat krijgen.

Shopping Spree

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Van dinsdag 31 mei 12.00 uur tot en met vrijdag 2 juni 12.00 uur is het Shopping Spree en krijg je op al je aankopen 20% korting! De merken en shops die hieraan niet meedoen (Jubel, Feetje, Sturdy, Miss Juliette, Z8, Bunnies JR) , worden netjes offline gehaald zodat je geen vergissingen kunt begaan met bestellen.

Ga jij er een kijkje nemen tijdens de shopping spree? En welke outfit vind jij het leukste, de combi Molo en Name It of het jurkje van Someone?

 

disclaimer

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1