patch it up bij kiki

Gisteren plaatste ik al een plog met foto’s van de mainstream merken die op de beurs staan. Maar er was nog veel meer te zien. Zoals ik in deel 1 al schreef: schoenen, start-ups en andere hippe dingen. En Indie Brands laat ik die zeker niet vergeten.

Indie Brands

Brands is meervoud. Het staat dan ook niet voor 1 merk, maar voor een verzameling van ONAFHANKELIJKE merken die meestal op een bewuste manier produceren en ondernemen. Met het aanschaffen van een artikel van deze merken help je geen CEO aan een tweede huis, maar steun je moeders, vaders en andere gepassioneerde ondernemers. ūüėČ Indie Brands biedt een babybox aan met een verzameling items van deze merken.

indie_brands
Indie Brands
kleinefabriekDSC_5155
Het borduurwerkje is van A Manic Monday . Zo zijn er nog veel meer leuke teksten. Ik ben fan! O.a. verkrijgbaar via Etsy. 
kleinefabriekDSC_5156
Deze vlinder vleugels zijn van Spread your little wings. Prachtig zijn ze! Ook verkrijgbaar via Etsy.  Kleding is van Little Rookies. Mooi merk met verantwoord geproduceerde kleding en stoffen.

spreadyourlittlewings

indie
Hippe spulletjes van Ollie en JeuJeu (kalenders en dots), Studio Inktvis (druppel/muziekdoos), Sterkussen is van Little Pink Riding Hood.
kleinefabriekDSC_5150
Ik ben dol op ontaarde moeders ūüėČ (stokpaard van¬†Little Pink Riding Hood.)
IMG_8369
Dat huisje! Dat wil ik ook. In bedvorm zag ik deze al vaker voorbij komen. Maar met tafeltje vind ik ‘m veel leuker! Van Ollie en Jeujeu.

Schoenen

Soms haal je uit de persmappen de leukste dingen, want ik heb lang niet alles in het echt gezien. Helaas… Cavalier is zo’n merk wat ik best even had willen zien. Leuke schoenen en laarzen voor mama en dochter. Daarnaast hebben ze ook accessoires en tassen. Ik ben dol op opvallende schoenen en deze matching luipaardprint schoenen met roze neuzen passen precies in mijn straatje. Deze zijn wel van dit seizoen. Volgende winter komen er mama/dochter laarsjes van zwart lak. Ook daar gaat mijn hart van sneller kloppen.

pinkleop2_copy
Cavalier schoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dnap19
Mama en dochter boots van Cavalier.
Bergstein

Mijn beide meisjes hebben dezelfde rode Bergstein laarsjes gedragen. En daarvoor nog heeft een neefje ze gedragen. Niet kapot te krijgen! Helaas zijn ze nu toch echt te klein. Met een ontwerp wat al jaren een succes is en de ¬†vrolijke kleurtjes is Bergstein¬†een blijvertje. Aankomend seizoen zal er een nieuw model in de collectie komen. De fashionboot. Foto’s spreken voor zichzelf. Hebben!

img_8337
Fashionboot van Bergstein
IMG_8330
Van die kleurtjes kan je alleen maar vrolijk worden
IMG_8331
Fashionboot van Bergstein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere schoenmerken borduren voort op wat we al veel gezien hebben dit seizoen. Veel blauw, bruin, glitters en andere bewerkingen. Niet heel erg vernieuwend.


 

Waar het gros van de merken een collectie heeft die allemaal erg op elkaar lijken zijn er ook kleine start-ups die lekker hun eigen ding doen. Ik heb ze niet allemaal gezien op Kleine Fabriek. Maar gelukkig hebben we een persmap! Daar vond ik foto’s van Starfreak. Nog geen wintercollectie maar wel voor aankomende zomer een collectie die wij als echte starfreaks (niet zo gek als je dochter Sterre heet) niet omheen konden.

Schermafbeelding 2016-01-19 om 12.15.35 Schermafbeelding 2016-01-19 om 12.15.45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Patch it Up

Weet niet of het aan mij ligt, maar een eenhoorn kan ik niet voorbij lopen. Trendwatcher Kiki is met het verkopen van¬†deze gave emblemen begonnen omdat veel merken dit gaan toepassen in hun collecties, maar ze niet los verkopen. En wat is er leuker dan het zelf doen en de broek/tas/jas die je al hebt versieren met een (eenhoorn) patch ¬†Kiki verkoopt ze in haar webshop, maar je kan ze ook tegenkomen in conceptstores. Het enige wat wij nog missen is een regenboogpatch… (omdat die gewoon heel tof zijn).

patchitup patchitup2

Dat was het… The end! Ik heb nog veel meer gezien op Kleine Fabriek, maar kan niet alles hier in proppen. Ook Marguerita was op de beurs en zij zal weer andere dingen tegen gekomen zijn en deze laten zien in een blog die een dezer dagen zal verschijnen. Leuk dat je mijn blog gelezen hebt.¬†xo Jess

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

5 gedachten over “KLEINE FABRIEK #fw1617 (Deel 2)”

Reacties zijn gesloten.