Kidsfashion: Vissenjurk van Lovestation22

Kidsfashion: Vissenjurk van Lovestation22

lovestation22

Wie heeft er als sterrenbeeld vissen? Juist, mijn lieve meisje. Wij konden dus niet om deze stoere jurk van Lovestation22 heen! Staat hij niet superstoer? De stof valt soepel en het jurkje heeft een mooie pasvorm. Ik was nog even huiverig want zelf ben ik dan wel erg gecharmeerd van deze jurk, hoe zou mijn 5-jarige hem vinden? Hij is tenslotte niet erg girly of roze… “Yeah stoer mama, ik hou van black!”

Ja echt he, ‘black’ zei ze. Groep 3. Gaat hard ineens. Die woordkeus had ik niet zien aankomen. De schoolpraat is ook echt anders dan vorig jaar. Wie in de klas op wie verliefd is bijvoorbeeld. En voor de stoere jongen (hij heeft al een vriendin) die naast haar zit in de klas is er een koosnaampje bedacht (hilarisch!).

lovestation22

Combi

In ieder geval zit ze in een stoere fase en zwarte jurkjes zijn dus cool. Ze combineert hem op de foto’s met een maillot van Little Label en laarsjes van Giga. Mijn dochter heeft maat 122 en draagt hier de combinatiemaat 122-128 waar Lovestation22 mee werkt. Zit haar erg mooi, ook al heeft ze genoeg ruimte om er nog wat in groeien.

Mama in Sevenbien, dochter in Lovestation met maillot van Little Label.
Mama in Sevenbien, dochter in Lovestation met maillot van Little Label. En die gave plant heb ik ge-mystery-shopt bij Gamma ;-).

Welk doel steunt Lovestation22 deze winter?

Het leuke van Lovestation22 is dat je met elk gekocht item weet dat je een goed doel steunt. Het merk laat via Facebook ieder seizoen haar klanten stemmen welk project van het Wereld Natuur Fonds dit zal zijn. Ik stem zelf ook altijd mee, kleine moeite. Omdat dieren centraal staan in de meisjescollecties van dit merk is het een passend doel. Deze winter help je met ieder item dat je aankoopt de bedreigde reuzenpanda. (Meer over de reuzenpanda’s die naar Nederland komen lees je in mijn verslag over het Kung Fu Panda event. Overigens vind ik zelf Jolanda van Lovestation22 een ontzettend sympathieke vrouw met passie voor haar merken, in dit verslag lees je waar ik haar heb ontmoet.)

Wat kost Lilly Black van Lovestation22?

Het prijsniveau van dit kledingmerk vind ik zelf erg netjes, het is geen budgetmerk maar voor Lovestation22 betaal je echt niet de hoofdprijs. Het jurkje dat mijn dochter draagt heet Lilly Black en kost 29,95 euro. Daarvoor krijg je een kwaliteitsproduct. De knoopjes die als detail één van de mouwen sieren, zitten goed vast. De stof is stevig en netjes gestikt en de bedrukking plakt niet aan elkaar in de droger. Dat heb ik getest want steeds als ie gewassen is, pakt mijn dochter hem direct weer uit de kast. Een toppertje dus, dat ze graag aanheeft. Wie goed heeft opgelet, zag bijvoorbeeld dat ze Lilly Black aanhad tijdens ons bezoek aan Lego World. Deze kleding blijft gelukkig mooi als het vaak wordt gedragen, dat weet ik omdat wij meer items van Lovestation22 in huis hebben. Een rokje maat 116 viel wat ruim, dus die draagt mijn oudste nu. Jurkjes en leggings vallen wel goed op maat en die maatjes 116 hangen bij kleine zus in de kast.

jurkje lilly black en mama in sevenbien

Nieuwsgierig wat we nog meer in huis hebben? Ik schreef eerder de volgende posts over Lovestation22:

We hebben zelf ook kleding gekocht van dit merk.

Hier jurkje Lilly Black van Lovestation22 met een hertjeslegging van H&M en sportschoenen van Naturino.
Hier jurkje Lilly Black van Lovestation22 met een hertjeslegging van H&M en sportschoenen van Naturino.

Wat vind jij van jurkje Lilly Black? Leuk? Of zou je zelf iets anders uitgekozen hebben? Het is natuurlijk wel erg zwart, maar toch staat het ontzettend leuk. Vinden wij dan 😎

Meer informatie over Lovestation22.

*Ik mocht iets uitzoeken van het pr-bureau van Lovestation22.

Heb jij al iets van Lovestation22 in de kast hangen voor je dochter(s)? Hoe vind je deze collectie?

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1