Heb jij ze al gespot op Instagram of Pinterest? Deze ouderwetse letterborden! Vroeger hingen ze in ziekenhuizen, bij de huisarts of andere stoffige gelegenheden. Ik moest en zou een exemplaar hebben. De mijne bestelde ik bij de Blokker, samen met een broodnodige stofzuiger. Twee vliegen in één klap dus.  Heel toevallig kwam ’t bord een paar dagen voor onze housewarming binnen. Precies op tijd voor een leuke quote. Men kon er best om lachen, dus missie geslaagd. Of de kasten inmiddels met een gerust hart open getrokken kunnen worden laat ik in het midden.

 

Na de housewarming moest ik iets nieuwe bedenken. Toen liep ik aardig tegen de lamp, want ik ben dus niet grappig. En juist die droge humor spreekt mij zo aan. Alleen kan ik ’t zelf niet bedenken…. Bij @letterfolk komen de meeste leuke dingen voorbij. Een beetje originaliteit is ook leuk. Laat ik het er op houden dat mijn creativiteit een beetje dood sloeg.

Gelukkig bestaat er Pinterest. Daar staan talloze leuke teksten op. Zelf vind ik dit zo leuk omdat ik voor elke gelegenheid iets bij passends kan doen.  Nog leuker zijn ze als aftelkalenders voor kerst, een zwangerschap (check @th3littlestavenger ) of de eerste dag naar school foto’s. Zo kan ik nog wel even doorgaan…

Vind jij dit ook een leuke trend of juist totaal niet?! Als je ’t helemaal niets vind heb je deze blogpost vast al weg geklikt, dus ik kan hier onder nog wel even een lijstje neerzetten met de leukste letterboards. De prijzen zijn nogal wisselend! Dus voor elk budget wel wat.

  1. HEMA heeft hele mooie exemplaren in leuke kleuren. Online helaas uitverkocht, maar wellicht is er in de winkel nog iets te vinden.
  2. Bol.com heeft heel veel toffe letterboards. Met diverse kleurtjes en houten lijsten.
  3. The real deal shop je bij Letterfolk. Check de mini versie, te leuk voor bij de voordeur!
  4. vtwonen heeft ook super mooie borden. Vooral die met de gouden lijst is tof!
  5. House Doctor letterboards koop je bij wehkamp. 

Vijf tips zijn wel genoeg toch?! Als jij toch een leuke tekst voor mij hebt. Stuur me dan een pm op Instagram (@demamacompany.nl )  

Fijne dag!!

x Jeske

ps. Hieronder nog wat inspiratie!

Reacties via Facebook

comments

Written by Jess

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

Leave a Comment
CommentLuv badge