Hip voor Hart Beat

Hip voor Hart Beat

Al weer bijna een eeuwigheid geleden mocht ik samen met Sterre naar de première van Hart Beat. Op de blog van Mama Liefde lees je meer over deze ontzettend leuke film. Hier op deze plek ga ik alleen nog even zeggen (oké schrijven) dat je vooral niet het liedje moet gaan luisteren op YouTube. Waarom? Omdat je dan de hele dag het liedje blijft zingen en/of neuriën. Hier staan de clip zo’n beetje op repeat (nee, niet door mij, maar door Sterre, duh).  De dag na de première vertrokken wij naar Parijs, dus tijd kwam ik daarna aan alle kanten te kort om er hier nog iets over te plaatsen. Nu alsnog dus! Onderaan kan je nog lezen over mijn outfit fail. Een fail van behoorlijke proporties, dus sla ‘m niet over ;-). 

hart-beat-1

hart-beat-poster

Zoals het een echte diva betaamt had Sterre een geleende outfit (dank aan PR4kids) aan van het merk Be a Diva naar de première. Heel veel cooler dan dat kan bijna niet! Als moeder had ik ook echt een enorm glunder moment. Hoe tof is het dat ik mijn kind deze ervaring kan meegeven? Langs de rode loper staan, waar haar helden langs kwamen. Ik had geen idee wie de helft was, maar Sterre wist het gelukkig wel. Daarna mochten we ook nog bij ze in dezelfde bioscoop zaal zitten.  Maan kwam ze tegen in de rij voor de het toilet. De Maan, hoe dan? Die vorig jaar the Voice heeft gewonnen, die Maan. Haar ogen heeft ze aan alle kanten uit gekeken. Ik heb genoten van hoe zij aan het genieten was.

hartbeat

Be a Diva

Eerder heb ik wel eens geschreven over de frustratie voor passende kleding voor Sterre. Het merk van de jurk die ze hier draagt heet heel toepasselijk Be a Diva. Een stoer en betaalbaar merk voor jonge meiden vanaf een jaar of 10.  Omdat Sterre nou eenmaal heel lang is kan ze het al heel goed aan. Het liefst woont ze in dit soort comfortabele jurken. Niet alle items uit deze collectie vind ik al even geschikt voor mijn 8-jarige. Maar veel zou zo in haar kast kunnen hangen!

be-a-diva

hart-beat-3

Zowel Sterre als ik zijn dol op kleur. De grijze jurk hebben we gecombineerd met een legging met print en good ol’ All Stars.  Maar stoere Dr. Martens zouden in de winter mijn voorkeur hebben. Sterre vond de jurk heel fijn dragen en vond het jammer dat deze terug moest naar PR4kids. Ze draagt hier trouwens een maatje 152. Valt prima op maat dus.

Outfit fail

Nu meer over mijn gênante outfit fail. Die ik dus aanhad tijdens diezelfde première.  Toen ik mij ’s ochtends aan ging kleden kwam ik een spijkerbroek tegen die ik al een hele tijd niet aan had gehad. Hij zat ook ergens achter in mijn kast verstopt, dus ik was blij dat ik hem weer tegen kwam want die broek zat zo lekker. Enfin, daarna ben ik nog met Cleo de stad in geweest en naar school gefietst om Sterre te halen. Daar nog even staan kletsen. Na de lunch moesten we eerst naar Hilversum om mijn huur camera op te halen.  Gezellig met de trein. Dat vinden de meiden altijd leuk. Ik ietsjes minder, want ze hebben beide een onbedwingbare dwang om sprinters als een soort apenkooi te gebruiken.

Dus…. verder met dat gênante verhaal. Nadat we uit gestapt zijn in Hilversum zegt Sterre opeens tegen me “Mama, hoort dat zo? Dat gat in je broek. Daar bij je broekzak?”  “Uh, welke zak?”                                         Ondertussen was ik al aan het voelen en begon er iets boven te drijven. Die broek had ik met een reden achterin verstopt. Die had ik bewaard als klus/verf broek.  Reden: een gat links onder de rechterbroekzak op mijn kont. Yup, al de hele dag had ik dus met een gat rond gelopen. Thank heavens dat ik een boxer aanhad en geen string. En je wilt niet weten wat voor kleur de boxer was. Oké, dat wil je wel. Die was rood. ROOD. Gelukkig had ik een vrij lange blouse aan die tot op de helft van mijn bilpartij kwam en een mega grote tas. Maar het leed was dus al geschied.  Daarna zouden we door gaan naar Pathé Arena, waar de mannelijke huisgenoot Cleo zou komen opvissen. Die had wel een jurk voor Sterre in de auto, maar helaas geen broek voor mij.  Toen we thuis kwamen heb ik die spijkerbroek zo de prullenbak in gegooid. Zo’n outfit fail bega ik niet nog een keer!

Wie heeft er ook eens zoiets mee gemaakt en durft dat met ons te delen?!

x Jess en Sterre

 

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.