Sommige lezers zullen waarschijnlijk denken. Hop? Herfsthop? Is ze nou helemaal gek geworden? Ik kan je geruststellen. Dat valt reuze mee! Wel doe ik mee aan een te gekke herfst hop van 31 blogs. Je hopt van de ene naar de andere blog. Daarbij geven we allemaal iets moois weg! Dubbelpret dus; want je maakt kennis met nieuwe bloggers en je kan leuke prijzen winnen. Als je de hop niet hier ben begonnen dan kwam je waarschijnlijk bij de blog van Tineke vandaan. Hoe leuk is de naam van haar blog ‘Tot aan de maan en terug’? Welkom bij de Mama Company! 

Voor de nieuwe lezers zal ik de Mama Company even kort introduceren. Het moederschap is een company. Een gezin runnen gaat niet vanzelf en vaak hebben we er ook nog een baan of een eigen bedrijf naast. Zo is de naam ooit ontstaan.  Momenteel blog ik (Jeske) samen met Marguerita, Barbara en Anne op deze site. De een wat vaker dan de ander. Ik ben de draaiende motor achter deze site. Mama ben ik van dochters Sterre (8) en Cleo (3).  Naast de blog ben ik bezig om voor mezelf te beginnen als fotograaf/grafisch vormgever/concepten bedenker, maar werk ik ook nog part-time bij C&A.

Herkenbare verhalen, reviews van het laatste speelgoed en mode voor mama en kids. Maar ook lekkere recepten, fotografie tips en staan er free printables op de site. Aangrijpend zijn de blogs zoals die van Anne die een zoontje heeft met CMV en epilepsie heeft en daar zelfs een boek over schreef. De Mama Company is geen standaard mama blog.

De volgende blog in deze hop is Volgmama oftewel Nathalie! Zij heeft 2 zoontjes en een heel schattig dochtertje. Haar foto’s zijn altijd prachtig en ze schrijft heel fijn. Regelmatig heeft ze heel leuke DIY blogs. Heel creatief. Een bezoekje aan Volgmama is dus zeker de moeite waard.

Winactie!

Over tot de winactie die bij deze bloghop hoort! Op deze site zie regelmatig het merk Cotton Ivy voorbij komen. Supertrots ben ik op de mama’s van dit reversible meisjesmerk.  Ze hebben mij ook de gaafste opdracht gegeven die ik tot nu heb gehad. Heel tof vind ik het dan ook dat ik met deze herfsthop deze gave peplum top uit hun wintercollectie mag weggeven. Winactie loopt tot 3 november.

collectieboek.indd

Hoe doe je mee? Laat in je reactie hieronder weten via welke blog je de hop bent gestart. Like onze Facebookpagina. Vergeet ook niet te melden welke maat je zou willen ontvangen (matenboog loopt van 92 t/m 140). En last but nog least: geef een geldig mailadres op, want dan kan ik de gelukkige winnaar een mailtje sturen.

Dit was het op de Mama Company. Dus hop naar Volgmama, zij geeft een Nerf Rebelle weg, dus ik zie je daar ;-).

Leuk dat je er was! Tot de volgende keer?!

x Jess

Update: De winactie is gesloten. De gelukkige winnares heb ik een berichtje gestuurd. Niet getreurd want volgende week komen er een massa gave winacties online. Dus blijf ons zeker volgen!

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.