baby born, baby born 25 jaar

Met twee dochters zou je verwachten dat wij een overload aan poppen in huis hebben.  Niets is minder waar. Mijn meisjes hadden tot voor kort totaal geen behoefte om te spelen met poppen. De exemplaren die wij hebben werden met liefde in een hoek gesmeten en dat was het dan ook wel. Al moet ik zeggen dat vooral Cleo  af en toe wel eens aan het sjouwen is met een pop. Voorlezen, in bed leggen en soms zag ik zelfs een fictieve luier verschoont worden. Ik wist niet wat me overkwam, toch nog een poppenmoeder…

baby born, baby born 25 jaar

Toen ik een mailtje langs zag komen van de jarige BABY born wist ik wel dat ik daar een klein meisje een heel groot plezier mee zou doen.  Zoals je op de foto hierboven kan zien heeft ze zelfs een heus feestje. Als je jarig bent draag je een mooie jurk! Zo ook deze speciale editie BABY born® ter ere van haar 25ste verjaardag! Ze heeft er bijpassende ballerina’s bij en natuurlijk kan een verjaardagstiara niet ontbreken.

Op het moment dat de meneer van de pakketbezorging aanbelde stonden wij op het punt te vertrekken naar een indoorspeeltuinhel. Dit was echter door beide dochters spontaan vergeten. Samen zijn ze uren zoet geweest en was die eerdergenoemde locatie vergeten. Dat vond ik stiekem wel prima.

baby-born3

baby born, baby born 25 jaar

De set komt o.a. met een heel feestserviesje en een flesje voor de pop. Die arme pop krijgt echter dagelijks liters water te verduren. Want aan 1 flesje heeft ze echt niet genoeg, aldus Cleo. Gelukkig kan ze het water uitplassen en uithuilen. Al moeten we voordat ze gaat huilen wel heel hard in haar arm knijpen. Staat best een beetje gek, maar huilen dat doet ze! Daarbij lijkt ze zo wel een echte baby, zo claimen mijn dochters. Deze mama sluit zich dan maar bij aan. Gelukkig is het maar water…

Deze feestelijke BABYborn is momenteel verkrijgbaar voor 39,99 via Bol.com

baby-born2

Wist je trouwens dat jouw kindje het nieuwe gezicht kan worden voor de BABY born in 2017? Ter ere van het 25-jarige bestaan is er een wedstrijd uitgeschreven. Hoe bijzonder is het als je eigen dollface een echte dollface kan worden? Meedoen kan tot en met 16 november 2016, op 30 november zal de winnaar op feestelijke wijze via de Facebook pagina van BABY born bekend worden gemaakt.  Ik heb Cleo ook opgegeven, want mijn kleintje heeft best een dollface. Toch? 

cleo-op-eiffel-klein

Onze eerste ervaring met een BABY born pop is heel positief. Ik heb er een poppenmoeder bij! Bij deze voorspel ik dat hier een setje luiers en nieuwe outfit voor de jarige job in de zak van Sinterklaas zitten ;-).

Spelen jouw kinderen met poppen? Ik zeg bewust kinderen, want ook jongens spelen met poppen. Deze jongens worden later papa en moeten dus ook oefenen. Althans dat denk ik!

x Jess

*Voor deze blog hebben wij een BABY born ter review ontvangen. Ook staat er een affliate link in. Als je iets koopt via zo’n link dan krijgen wij daar een klein percentage van. Dankjewel alvast!

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.