Hoewel de zomer nu pas echt begint door te breken en we onze outfits kunnen gebruiken. Staat modeland de eerste weken van juli in het teken van de collecties voor volgend jaar zomer. Op het gebied van kindermode is Kleine Fabriek dé place to be. Toonaangevende merken uit het midden-/hoog segment tonen hier hun collecties. Naast kindermode vind je op de beurs ook kinderschoenen, accessoires, home en gift producten.

Schermafbeelding 2015-07-09 om 17.27.53

Wij waren er natuurlijk bij en hebben de nodige dosis kindermode opgesnoven! Volgend jaar kunnen we weer gaan genieten van bestaande en nieuwe trends. Zo is de safariprint in een nieuw jasje gestoken. Heeft de ananas een leuke opvolger gekregen en wordt er met termen gestrooid als foamy, hip hop fun en marbleized. Daarover later meer, nu alvast een paar items die we je niet willen ontnemen.  Zoals de regenboogrits van Kidzart! Wij zijn er helemaal fan van.

DSC_0096

En je kleine meid kan nu echt als engel door het leven met het t-shirt van Billieblush waar echte gouden engelenvleugels aan zijn bevestigd. Op het gebied van schoenen zitten er ook weer pareltjes bij. Veel details, bling bling zelfs voor de allerkleinsten!


Schoenen Shoesme

Nikkie Plessen presenteerde haar nieuwe collectie: NIK & NIK voor jongens, meisjes en new born.  Ze heeft heel duidelijk haar eigen stempel erop gedrukt en een typische Nikki collectie neergezet. Erg leuk dat je dit merk nu voor jezelf en kind kunt shoppen. En naar eigen zeggen wil ze de collectie graag toegankelijk houden. Je moet daarbij denken aan €49,95 voor een trui. Onze favourite is het roze cheerleaderpakje met watermeloenprint.

Schermafbeelding 2015-07-09 om 01.39.45

Genoeg leuks dus voor volgend jaar! Als je gek bent op ‘getekende’ en dierenprints, strepen, kleurverloop, (gewassen) denim, boho en bling dan wordt 2016 helemaal jouw zomer!

Maar geniet nu eerst nog maar even van deze :-D.

Reacties via Facebook

comments

Written by Redactie

    1 reactie