Gespot: 13 x de leukste december koopjes

Gespot: 13 x de leukste december koopjes

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op leuke koopjes. Helemaal met de dure december maand voor de boeg is dat meer dan fijn. Niet alleen cadeaus voor de kids, maar ook voor jezelf, papa’s, oma’s en al die andere familieleden die een cadeau in de zak of onder de boom verwachten. Vandaag vertel hoe je op al deze items in totaal maar liefst ruim 1200 euro kunt besparen. 

limango-find

Als deze items kan je shoppen voor een mooie prijs bij limango! Je moet er alleen wel snel bij zijn. Zo lopen sommige acties van de afbeelding vandaag of morgen al af. Zelf krijg ik al jaren de nieuwsbrief en verbaas mij regelmatig over de leuke aanbiedingen. Vanochtend zag ik bijvoorbeeld Converse gympen voorbij komen. Die zijn hier in huis favoriet, dus dat zijn van die aanbiedingen die ik waardeer. Vrij nieuw is de outlet van limango.  Daar vind je nog meer leuke deals voor kleding en momenteel staan er zelfs Vans tussen (33% korting!).

13 koopjes

Die toffe enkellaarsjes zijn van Desigual en zou ik mijzelf best in de zak van Sint cadeau willen doen. Staat leuk bij die jeans van Levis’s. Of die tas, die is ideaal voor als ik zonder kids op pad ben. Maar dat dekbedovertrek zou ik ook best willen. Luxeproblemen! Maar wel fijn om te kunnen besparen op presentjes. Want die zijn er genoeg! Speelgoed, sieraden, leren tassen, keukenapparatuur. Zelfs elektrische tandenborstels van Philips.

Verlanglijstjes

Staat er toevallig uitvinders speelgoed op het lijstje van jouw kinderen? Dan hebben ze momenteel heel leuke items. Op mijn lijstje staat een afbeelding van een Animation Praxinoscope (oftwel een tekenfilm maker). Toen we laatst in Disney waren, heeft Sterre iets soortgelijks gedaan en dat vond ze zo interessant. Nu zou ze dat dus ook thuis kunnen doen. Ook was er een tornado maker. Denk dat veel jongens dat errug leuk vinden.

Het led-lampje dat afbeeldingen projecteert vind ik ook heel bijzonder. Er zijn nog veel meer varianten namelijk. Leuk voor op de kinderkamer en zinvol cadeau voor in de zak of onder de kerstboom. Wie mij al langer volgt heeft ergens kunnen lezen dat Cleo verzot is op haar step. Door veelvuldig gebruik is deze al aan vervanging toe. Komt dat even goed uit dat er nu stepjes op limango staan. Er zijn trouwens ook blauwe stepjes 😉 (voor de jongens mama’s).

Kende jij limango al?

x Jess

Dit is een samenwerking.

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.