Deze jurk van B. Nosy is op het lijf geschreven van mijn Sterre. Het liefst draagt ze dit soort outfits elke dag. Een jurk met een legging of panty. Comfortabel en hip. Need I say more?! Toen ze deze jurk voorbij zag komen was ze heel stellig, ‘die is geweldig’. De tekst op de jurk past mooi bij haar naam en hij is niet te ‘kinderachtig’.

b-nosy-5
Jurk van B. Nosy. Te koop via Puck’s Online voor 49,95.

Het lange weekend in Parijs en Disneyland was het perfecte moment voor outfit foto’s.  Dat doe ik niet vaak met Sterre, want we krijgen vaak mot tijdens zo’n shoot. Best jammer, want ik vind het zo leuk om te doen. Voor deze gelegenheid heeft ze zelf uitgekozen wat ze wilde showen. Dat maakte haar enthousiasme een stuk groter! Laat ik even voorop stellen dat als mijn dochters niet willen, ze dan ook echt niet op de foto hoeven. In dit geval had ze er zelf zin in. De foto’s zijn daarvan het bewijs!
b-nosy10

b-nosy-bnw

b-nosy-collage

Er gaat ergens iets mis..

Deze fashionista in de dop is 8 jaar plus een beetje en behoorlijk lang voor leeftijd. Ze draagt hier maat 158-164. Nou is ze maar 1m45 (gok ik). Maar een maatje kleiner zou ik zelf echt niet nemen. Naar mijn mening is de maatvoering van veel merken totaal niet goed. Dit zou voor meiden van 13/14 jaar moeten zijn. Voor ons dus heel irritant want veel merken hebben haar maat niet meer of het is veel te kinderachtig. Dat of ik vind Sterre er te jong voor. Er blijft dus weinig over. Laatst heb ik zelfs een jurk van een damescollectie gekocht in maatje xs. Yup, ze is 8… Ergens gaat er iets fout. Maar of het nou aan de blijkbaar abnormale groei van mijn dochter ligt of de maatvoering? Dat zal een raadsel blijven. Als dit nou herkenbaar is voor andere moeders, laat mij dit dan even weten in de reacties hieronder. Ik ben heel benieuwd of wij de enige zijn met dit probleem. 

b-nosy-9

b-nosy7

Anyway! Deze jurk is dus alles wat een meisje van 8 nodig heeft om hip en comfortabel naar school te gaan. Naast deze jurk hebben ze nog veel meer leuke exemplaren. De kledingkast van Sterre zou ik zo met de hele fall/winter collectie van B.Nosy kunnen vullen! Die kast is net verlost van alle kledingstukken die niet meer passen, dus een aanvulling kan deze zeker gebruiken.

B.Nosy is een Nederlands merk dat zich kenmerkt door speelse, stoere collecties die toch heel draagbaar zijn. Ze hebben ook een jongens collectie die heel tof is. Met 220 verkooppunten, maar geen 1 in Almere, kun je het merk door heel het land vinden. Wij gaan ze zeker in de gaten houden. Let’s B.Nosy!

x Jess en Sterre

*met dank aan PR4kids voor de uitleen van de jurk.

 

 

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

6 gedachten over “Gekozen door Sterre: Jurk van B-Nosy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge