gabbiano

Jongensmama’s opgelet! Bij De Mama Company zitten vooral meisjesmama’s, daarom nodigden wij Yvonne van Kidzblogger uit om namens ons aanwezig te zijn bij de spectaculaire show van jongens- en mannenmerk Gabbiano. Hier lees je haar bevindingen met natuurlijk leuke foto’s én een filmpje. Hartelijk dank voor je leuke verslag Yvonne!

Gabbiano

Afgelopen maandag mochten ik bij de opening van Gabbiano aanwezig zijn. Tot voor kort voor mij een onbekend merk, en voor jullie waarschijnlijk ook. Gabbiano is een aantal jaar geleden begonnen met een eigenlijk herenmode en sinds 2013 hebben ze ook een jongens lijn.  De opening was erg speciaal.

Gabbiano heeft een eigen pand, een mooi groot pand. In dit pand is hun super gave showroom. Aan de ene kant alles voor de boys en aan de andere kant alles voor de mannen. Alleen de showroom is al heel erg stoer aangekleed.

Natuurlijk had ik al stiekem even gespiekt op internet en wat ik zag stond mij zeker aan. Maar wow, toen ik de kleding in het echt zag… Wat gaaf.

Een echt Justin merk, stoer en hip. Gabbiano is een echt jongens en mannen merk.

gabbiano

Modeshow

Speciaal voor de opening en een fotoshoot was er een speciale gast overgevlogen vanuit Amerika. Dit was niemand minder dan Casper van Dien. Wat een mooie en vooral spontane man. Hij heeft eerder deze week een fotoshoot gedaan met de kleding van Gabbiano. Hij opende de modeshow, daarna niet meer tijdens de show gezien. Alleen kwam hij weer bij het slot stuk en liep hij voorop.

Speciaal voor de opening was er een modeshow met alleen maar mannen. Nu ben ik sowieso al dol op modeshows, maar dit was zeker geen straf om naar te kijken. Allemaal stoere en leuke mannen en stoere boys die ons op een geweldige show trakteerden. Het was erg leuk om de diversiteit in de modellen en in de kleding te zien. Zo hebben ze een heel hip trainingspak, maar ook de mooiste colberts en alles daartussen.

Wat deze modeshow zo speciaal maakte en dan bedoel ik niet Casper van Dien… Ik vond het erg leuk om te zien dat het gewone mannen waren en gewone kids, zoals die van mij.

Casper en zijn vriendin waren daarna ook gewoon in de showroom aanwezig voor een praatje of een leuke foto.

Wat ik zelf heel erg leuk vind is dat Gabbiano van Nederlandse bodem is, dat schept meteen een band. Het is een familie bedrijf, vader is ooit begonnen met Gabianno en de zoons nemen het nu over.

Collectie

Natuurlijk was ik meteen op de jongens afdeling te vinden, dat krijg je als moeder van drie boys.  Ik was meteen onder de indruk, wat een mooie stoffen, kleuren en.. Uiteraard heb ik alles uitgebreid gevoeld en bekeken. De stoffen voelen heerlijk zacht en vallen soepel. De collectie is gemaakt van stevig materiaal voor een lange levensduur. Ja ik zie mijn boys hier al helemaal in lopen. Het leuke is ook de diversiteit in shirts, de ene is wat drukker ( echt iets voor Dylan) en de ander is rustiger ( en dat is precies iets voor Justin). De spijkerbroeken zijn ook echt super mooi en vallen goed, zag ik tijdens de modeshow. Zo kunnen beide boys stoer en hip maar beide met hun eigenstijl de deur uit.

_DSC0206 gabbiano gabbiano

Gabbiano komt zeker bij ons in de kast te hangen, nou ja denk niet dat ze er lang in zouden hangen….

Kende jij Gabbiano al?

Deze blog is geschreven door Yvonne van www.kidzblogger.nl. 

Reacties via Facebook

comments

Written by Redactie

Comments are closed.