4funkyflavours, 4ff, rainbows & coffee

Niets irritanter dan het schattige bikinitje dat je voor dochterlief gekocht hebt 10 keer tegen te komen op het strand. Tenminste dat vind ik persoonlijk. Met de badkleding van 4funkyflavours zal dat in ieder geval niet gebeuren. Fijne bijkomstigheid is dat de kwaliteit heel goed is. Mooie heldere kleuren en gemaakt van een stof dat niet snel lubbert of doorschijnt. badkleding

Kinderbadmode

Voor mijn meiden ontving ik een supergaaf badpak en bikini van 4FF.  Op vakantie in Luxemburg (zie blog daarover hier en hier) hebben ze er al lekker in kunnen zwemmen.  Maar ook op ons eigen Noord-Hollandse strand hebben ze al plezier van gehad.  Vooral Sterre was erg blij met haar bikini broekje. Dat zakt niet af namelijk en dat scheelt dus een hoop gesjor als je net van de glijbaan komt ;-).

Cleo draagt zwempak 'Little light' van 4funkyflavours

Cleo draagt zwempak ‘Little light’ van 4funkyflavours

meisjes4ff_2

Sterre draagt bikini ‘Walk on by’ van 4funkyflavours

De printjes van de badkleding raakte bij mij een persoonlijke snaar, omdat het erg lijkt op het printje dat ik voor Cleo’s geboortekaartje  ontwierp.

cleo4ff2

Klein modelletje!

tenen in het water

Het water was nog te koud om te testen of de badkleding van 4funkyflavours tegen zout kan. Maar daar twijfel ik persoonlijk eigenlijk niet aan.  Ik voorspel dat na een week Zuid-Frankrijk de kleuren nog even fel zijn als nu. Oftewel: wordt vervolgd…

xo Jess

NB: De foto’s die ik heb gemaakt voor deze blog bevatten copyright. Gelieve niet gebruiken zonder nadrukkelijke toestemming van mij (Jeske Souverein).  

Reacties via Facebook

comments

Written by Jess

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

Comments are closed.