freebie, freebie valentijn

Laten we even heel eerlijk zijn. Valentijn is een nep-feestdag waar menigeen een puber trauma aan heeft overgehouden. Daar ben ik geen uitzondering op. Maar kan het niet overslaan, dus toch een freebie of 2 met een valentijn tintje uit mijn mouw weten te schudden. Niet alleen leuk als printable maar ook als e-card of via WhatsApp ;-). De vorige freebie edities vind je hier, hier en hier.

DEMAMACOMPANY_FREEBIE_valentijn

DMC_valentijnfreebie2


SØSTRENE GRENE

In de titel staat het al SØSTRENE GRENE. Vast bekend onder sommigen, maar voor vele vast nog niet. In november is er een filiaal van dit Deense winkelketen geopend op de Amsterdamse nieuwmarkt.  Vorige week had ik eindelijk een goede reden (en tijd) om er even naar binnen te gaan. Een winkel om erg blij van te worden. De xenos/tiger.dk/action in 1, maar dan beter en ook heel betaalbaar.

Voor een vriendinnetje kocht ik een tas vol heel fijne hebbedingetjes voor een prikkie. Ik ben dol op stippen en als ze goud zijn dan spring ik helemaal een gat in de lucht. Verkopen ze er dus gouden glitter stippen stickers. Mijn dag kon dus niet meer stuk.

valentine cupcakes, gold dots, gouden stippen

De stippen heb ik gelijk gebruikt als achtergrond voor foto’s van deze valentijn cakejes. Recept komt deze week op de site. Foto: Jeske Souverein

Van leuke decoratie spillem tot de leukste houten speelijsjes. Van alles hebben ze en nou ja, ik had alles wel willen meenemen.  Hieronder wat foto’s uit de persmap die ik vond op de website van SØSTRENE GRENE.

In Store_1 In Store_16 In Store_17 In Store_4

Ook de Instagram pagina van SØSTRENE GRENE heb ik even geplunderd voor beeldmateriaal.

SØSTRENE GRENE

Ik kan mij zo voorstellen dat er nu best wat mensen zijn die na dit gezien te hebben gelijk naar het dichtstbijzijnde filiaal willen vliegen. Dan is er wel een kans dat je even onderweg bent. Een filiaal van SØSTRENE GRENE vind je in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Zwolle. Nog niet talrijk, maar daar door nog wel een beetje bijzonder.

Bedankt voor het lezen en veel plezier met de freebies!

Liefs, Jeske

*Alle freebies zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder verdere afspraken. 

freebie, freebie valentijn

Reacties via Facebook

comments

Written by Jess

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

Comments are closed.