Freebie woensdag: Mama rules the world

Freebie woensdag: Mama rules the world

mama rules the world

Wist jij het al? Mama’s regeren de wereld. Echt! Wat zouden wij zijn zonder eieren, melk of baby’s? Nergens. De freebie van vandaag is eigenlijk niet zo geschikt om te printen door het goud wat ik gebruikt heb. Maar als je deze op een kaartje (voor moederdag) laat drukken is hij denk ik fantastisch. Als bureaublad achtergrond komt hij ook goed tot zijn recht.

header_mamarulestheworld

DMC_freebie_090316

Deze foto maakte ik gisteren vanaf statief. En ik was even lid van de top-knot-tribe. Het was ook handig dat ik een bord voor mijn kop had, want ik had geen zin om mij op te maken. Ha! Zo, dat lucht op. Ik ben moeder en ik ben niet perfect. Maar ik rule wél the world.

XO Jess

Ps. Caring is sharing! 😉

mamarulestheworldkopie

*Alle freebies zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder verdere afspraken. 

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.