Freebie: Be your own hero

Freebie: Be your own hero

Vrouwen, moeders, meisjes. Allemaal hebben we de neiging om andere vrouwen op een voetstuk te zetten en vergeten wij dat we er zelf ook best mogen zijn. Dat het best een een prestatie is als je kinderen er verzorgd uit zien op school en dat met een volle maag. Dat jij op een dag 3 wasjes draait, de vaatwasser in en uit ruimt en dat je zelfs nog tijd hebt om de stofzuiger tevoorschijn te halen. Terwijl jij ook werkt! Tussendoor reageer je zelfs nog met een gevatte opmerking op die leuke foto van je bff die ze op facebook/instagram plaatste. Jaag jij je droom na op professioneel gebied. En zie je zelfs nog kans om de boodschappen te doen en kook je een geweldig avondmaal wat niet zou misstaan in een restaurant. 

meandthegirlsklein

Oké, dat stukje hierboven is ietwat overdreven. Op sommige dagen ben ik al blij als ze überhaupt schone kleren aan hebben en denk ik er echt niet aan om mijn professionele droom na te jagen. Maar even zonder dollen. Wij mogen best een beetje trots zijn op ons zelf. Dus ik zou zeggen, print ‘m uit en hang deze op een plek waar je er vaak naar kijkt. “BE YOUR OWN HERO.’  

ownhero_klein

Free Printable: DMC_freebie_160316

xo Jess

*Alle freebies zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder verdere afspraken. 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.