Vorige week kreeg ik van Cotton Ivy de vraag om 2 leuke ansichtkaarten te ontwerpen. Zo gezegd, zo gedaan! Ze zijn zo leuk geworden dat we ze nu als printable op de site zetten. Met dank aan Sabine & Alisha van Cotton Ivy dus!


We zouden het enorm waarderen als je Cotton Ivy en/of de Mama Company vermeld als je 1 van de kaarten gebruikt! Wij vonden het namelijk afbreuk doen aan de leuke kaarten om er een logo op te plaatsen. De bestandjes staan onderaan de tekst.

img-20161119-wa0003De kaartjes zijn ook leuk op een cadeautje! Maar in een lijstje zijn ze ook heel tof of doe eens gek: print er 10 uit en hang ze in de kerstboom! Is weer eens wat anders.

Aankomende zondag staat de shoot voor FW 2017 collectie gepland. Drukke weken voor de boeg dus! Maar heel erg leuk om te doen. Laten we hopen dat er bakken met feeën stof voor ons klaar staan ;-)!!!

x Alisha, Sabine & Jess

postcard-2-2 postcard-2-1

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.