Free printables. Gratis dus! Ja, echt. Je leest het goed!

Bla bla bla? Ja. Dat klopt. Inspiratie kwam bij mijn mannelijke huisgenoot vandaan. Dat was namelijk het antwoord op mijn vraag ‘weet jij nog een leuke quote?’. Bla bla bla dus.

Weet niet of ik het al eerder zo nadrukkelijk gemeld heb, maar de printables maak ik zelf (copyright) . Ik jat ze dus niet van Pinterest of Google afbeeldingen of andere blogs.  Dus. Zeg ’t voort! En dan geen bla bla bla 😉

IMG_8851
Bla bla bla in progress…

DMC_ Freebie100216_ blablabla

Intricate heart

Dat was freebie 1. Voor de volgende haalde ik mijn inspiratie uit borduurwerkjes. Met waterverf heb ik de driehoekjes en vierkantjes geschilderd, foto gemaakt met mijn iPhone en vervolgens bewerkt tot een ‘intricate heart’ . Ook de veeg goudverf heb ik gemaakt met waterverf. Alleen daarna een andere structuur gegeven zodat het goud lijkt (het origineel was blauw). Het hartje zou ik best wel op een shirt willen hebben!

Intricateheart_header

DMC_freebie_10022016_intricateheart

Enjoy the freebies! Vind jij de bla bla bla en het hartje ook zo leuk? Delen=lief!

 

Liefs,  Jeske

 

*Alle freebies zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder verdere afspraken. 

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.