Toen de uitnodiging voorbij kwam voor het Feestje van Winnie de Poeh ter ere van 90 jaar vriendschap hoefden Cleo en ik geen twee keer na te denken. Aangezien we nog maar net in Disneyland waren geweest, was een verse dosis Disney wel nodig! En dan helemaal voor zo’n mooie gelegenheid, want Winnie de Poeh (geschreven door A.A Milne) blijft een echte klassieker.

winniebnw

winnie1

Echt op stap ga ik niet vaak alleen met Cleo, dus ik vond het wel heel gezellig. Samen met het openbaar vervoer naar Amsterdam. In de tram zat er een groepje Italiaanse dames die haar helemaal geweldig vonden. Ze bleven maar zeggen ‘bella, bella’. Nou, kan ik dat als trotse moeder alleen maar beamen. Maar de kleine diva vond het ook maar wat interessant.

winnie3

Eenmaal aangekomen bij de feestlocatie belandden we in een high-tea hemel. Verse bloemen, lekkere sandwiches en petitfours. Yummie! De kleintjes mochten op de foto met Winnie en ze konden lekker kleuren. Alles was geheel in een engels thema aangekleed. Leuk dat aan alles gedacht was! Vooral de wand met kopjes vond ik gaaf. Dat brengt je op ideeën. Er hingen ook ixxi’s in thema van Winnie aan het plafond. Die waren ook heel gaaf.

winnie4

Maar daar kwamen we niet voor. Nee, we wilden Job Schuring horen voorlezen! Deze meneer spreekt de stem in van Winnie de Poeh. Helaas hadden de kinderen daar niet zo’n boodschap aan, die hadden een beetje moeite met concentreren. Maar dat mocht de pret niet druk drukken, aldus Jos, want we konden ‘gratuit’ eten en drinken. Goede ijsbreker ;-).

winnie6

Ter ere van 90 jaar vriendschap is er een speciale verhalenbundel gepubliceerd met 8 verhalen die zich in Nederland afspelen. Deze verhalen zijn opgesteld in samenwerking met Ouders van Nu. Leuke korte verhaaltjes met vooral voor de ouders herkenbare plaatsen. Het boekje zit in de laatste editie van Ouders van Nu, leuk om te hebben!

kopjes

winnie2

Prinsesje in haar Cotton Ivy outfit!

Er waren ook andere mamabloggers aanwezig, altijd leuk om even bij te kletsen. Na het voorlezen hebben we nog even wat gegeten en gedronken, maar daarna moesten we weer snel terug naar Almere. De grote zus moest ook weer uit school gehaald worden! We hadden een leuke goodybag mee met een aantal leuke babyproducten (van Winnie de Poeh) en een prachtige bos bloemen die ik zelf mocht samenstellen.

winnie5

Ter ere van dit jubileum zijn er dus allerlei producten met een Winnie de Poeh thema. Hoe leuk zijn deze buggy’s van Easywalker?

Het uitje met zijn tweetjes was bere(!)gezellig! Best leuk om zo saampjes op stap te gaan, dat moeten we vaker doen. Bedankt dat we op je feestje mochten komen lieve Winnie. Gefeliciteerd!

X Jess en Cleo

Reacties via Facebook

comments

Written by Jess

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft een lichte koffie verslaving.

Comments are closed.