Dag, ik ben Barbara Sevenstern.

Ik ben een levensgenieter die houdt van comfort, schrijver, communicatiespecialist en niet te vergeten moeder van drie kinderen van respectievelijk tien, zeven en vijf jaar oud. Met hen en echtgenoot woon ik in Den Haag.

Hoe kom ik hier terecht?
Afgelopen mei ontmoette ik Mama Company blogger Anne Kien bij een Schrijfweek op Mallorca.
‘Wat leuk dat je blogt!’ riep ik uit, ‘Ik zit al maanden te twijfelen of het iets voor mij is.´
´Met jouw schrijfstijl lukt dat vast,´ vond Anne, ´ik zal eens een balletje opgooien bij de Mama Company.´

Zoals ze zeggen: the rest is history. Vanaf nu mag ik mij ook blogger bij de Mama Company noemen en dat vind ik best een beetje stoer. Want ik mag dan wel sinds augustus mijn eigen blog barbaraschrijft.nl hebben, een platform van meerdere bloggers is toch weer een stapje verder.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik ben de eerste die het toe zal geven: ik ben een generalist. Er zijn heel veel dingen die mijn aandacht trekken en waar ik over schrijf. Dat kan een fantastisch restaurant zijn, fijn boek, mooie tentoonstelling of een actualiteit die mij raakt. Als moeder van drie kinderen vind ik ook nog van alles over opvoeden, dus daar ga je zeker meer over lezen. Net zoals over het belang van keuzes maken en tijd voor jezelf. En uiteraard is het schrijven van mijn eerste boek een doorlopende bron van inspiratie.

Ik heb er zin in en hoop dat ik je kan inspireren of op z´n minst vermaken.

Enjoy!

Barbara

Reacties via Facebook

comments

Soortgelijke artikelen

1