Echte post is cool! #epic

Echte post is cool! #epic

Door -
5

Afgelopen zaterdag was eindelijk zover. 12 november. De dag dat alle ‘Echte post is cool’ pakketjes open mochten. Een bijzonder initiatief van toffe bloggers Northflix.nl en Monsieurmango.nl. Ontstaan vanuit de gedachte dat men tegenwoordig zo weinig ‘echte post’ krijgt. Regels waren vrij eenvoudig: budget van 7,50 (excl. verzendkosten)  en het moet voor 12 november gearriveerd zijn. Mijn pakketje ging naar Nicole van Meisje Eigenwijsje. Leuk, want ik heb haar in het ‘eggie’ ontmoet. Maar in deze blog wil ik heb hebben over het enorm leuke pakketje wat ik mocht ontvangen en het op de valreep ontvangen verrassingspakketje. 

zoveel-cadeaus

Mijn naam stond op het lootje van Chantal (levenmetepilepsie.com).  Het was voor mij duidelijk dat ze mijn blogs echt gelezen heeft. Zo leuk.  Ik voelde me daardoor echt een beetje jarig. En dat is best knap voor iemand die het liefst haar verjaardag overslaat. Chantal heeft zo veel aandacht besteed aan het inpakken dat ik het bijna zonde vond om uit de pakken.

echte-post-is-cool Als boekenwurm word ik heel blij van boeken. Het concept van doorgeefboeken spreekt mij enorm aan. Ik denk alleen dat ik “Het meisje in de rode jas” ga inruilen voor een boek uit mijn eigen collectie. Ik moest gisteren met ov naar mijn werk en ben er al in begonnen. Boeken die mij dierbaar zijn lees ik graag meerdere malen. Dit zal daar één van worden, gok ik. Boeken die over de Tweede Wereld oorlog gaan fascineren mij enorm (zie mijn recensie van All the light we cannot see).

De kruidnoten bakmix is een leuke verwijzing naar mijn Ultieme Sinterklaastaart. Hiervoor was ik te lui om pepernoten te bakken. En die reep Tony Chocolonely? Die sluit mooi aan bij de chocolade krakelingen. Yummie (de reep is al zo goed als op)! De notitieboekjes zijn ideaal voor mijn chaotische hoofd. Een camera aan een ketting? Wow, dat is dus op mijn lijf geschreven. Al ben ik niet zo’n sieraden drager, die ga ik zeker als talisman dragen tijdens mijn volgende klus. Tijdens de kerstvakantie gaan Sterre en ik kettingen maken, want er zat een leuk DIY pakketje bij. Al met al een heel fijn pakket. Super bedankt Chantal!

Zaterdagochtend stond de pakketjes meneer ook nog voor de deur. Yes! In de doos zat een graveerpen van Bekend van de tv. Moest even nadenken hoe ik die ging laten zien. Dus heb een foto van wat je er mee kan doen. Is net zo leuk, toch?

epic

Het was een beetje hectisch in de weken voor #echtepostiscool, maar het was te gek om iets te mogen geven en te mogen ontvangen. Dit was mijn eerste swap, maar vond het voor herhaling vatbaar! Thanks Northflix en Monsieur Mango.

x Jess

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.