Cotton Ivy op de Kleine Fabriek

Cotton Ivy op de Kleine Fabriek

cotton ivy

We gaan wel. We gaan niet. En eigenlijk zou Cotton Ivy dit keer niet op de kindermodebeurs de Kleine Fabriek aanwezig zijn. Last minute – echt een week van te voren met even daarvoor nog een buitenlands bezoekje aan hun fabriek – besloten ze het toch te doen. Ik bezocht uiteraard de stand van Sabine en Alisha om even bij te praten en de mooie collectie te bekijken.

Poederroze kleuren en mosgroen voeren de boventoon in de nieuwe Cotton Ivy collectie voor de winter van 2017-2018. Hun uitgangspunt was dan ook ‘Royal Party’. Uiteraard weer met veel omkeerbare items waardoor je er nog meer plezier van hebt. En wat ik persoonlijk het allerleukste vind? Dat ze heel veel items hebben waarin je kunt twinnen met je dochter(s). Ik heb de dames zelf niet op de foto gezet, maar ze hadden echt ontzettend leuke kleding aan uit hun eigen collectie. Ik werd er hebberig van!

cotton ivy

Wil je meer Kleine Fabriek zien?

Bekijk dan mijn trendrapport op Marstyle.nl:

Pas op: heeeeeeeeel veel foto’s! Je wordt er ontzettend hebberig van 😉

Ben jij ook zo gek op kinderkleding?

Reacties via Facebook

comments

Enthousiaste productreviewer uit Bodegraven, blogt dagelijks op www.marstyle.nl en daarnaast organiseer ik winacties voor De Mama Company.

Soortgelijke artikelen

1

0