Ha, was dat maar waar. Dat van een ons wegen. Een tijdje terug bestelde ik een prachtig donkerblauw kanten blouse bij Smit Mode.  Met deze blouse van  Freequent kan ik dus echt alle kanten op combineren. Ideaal zo’n multifunctioneel item!

blog_combineren3kopie
Een donkerblauwe bh was waarschijnlijk iets charmanter geweest 😉

Combineren

Dol ben ik op dit soort tops. Vrouwelijk als je het over een jurkje of maxi-jurk draagt. Stoer op een spijkerbroek met gaten op de juiste plek en Allstars eronder. Zelfs op het strand kan deze gedragen worden. Bikini, korte broek en dan deze prachtige kanten top erover.

blog_combineren2

Vrouwelijk

Zomers draag ik graag maxi-jurken. Lekker luchtig en altijd goed. Speciaal voor bij deze blouse heb ik al een donkerblauwe maxi-jurk gekocht. Nu wil ik alleen nog een wit/blauw gestreept exemplaar. Vooral op vakantie lijkt mij het ideaal. Onder de douche spoel je het even uit. En dan kan je het weer met de volgende outfit combineren. Niet dat ik op vakantie elke dag hetzelfde aan wil…  Maar voor 2 weken op de camping wil ik ook niet de hele inhoud van mijn kast meenemen.

Kokerrok

Op de foto heb ik de blouse met een kokerrok van jeansstof gecombineerd. Het was prima voor een lunch met vriendinnen. Daarna had ik nog een cakesmash fotoshoot. Daar was de rok wat minder handig voor… Wel gelukt, maar niet zo charmant.

Hoe zou jij deze blouse combineren?

xo Jess

 

NB: Bedankt voor de foto’s, Jonna! 😉

NB2: Bedankt photoshop. En daar ga ik niets aan toevoegen.. whahahaha

NB3: Blouse is verkrijgbaar bij Smit Mode! En hij is nu met 20% korting!!

 

 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.