Bianca wie?

Bianca wie?

Door -
0

Babyzwemmen had ik al gedaan en wat ga je dan doen?

Ja, je zal wel denken. Wie is deze Bianca, ken ik die? Weer iemand die gaat bloggen. En wat gaat zij toevoegen dan? Toen ik werd gevraagd dacht ik namelijk precies hetzelfde….. En wat ga ik dan toevoegen aan al die bloggerij toestanden? Tja euhhhh, nou ja om te beginnen heb ik een druk mama leventje wat bestaat uit mijn heerlijke gezin met 2 kids van 5 en 2 jaar en ben ik, naast mijn ‘gewone’ parttime baan, ook nog gestart met PeuterGym lessen. Vanuit mijn sport verleden vind ik het belangrijk dat ook kinderen de mogelijkheid krijgen om lekker te bewegen en daar plezier aan beleven. Mijn eerste opleiding na de middelbare school was namelijk het CIOS (Centraal Instituut voor Opleiding in de Sport) en dat ‘CIOS bloed’ blijft er altijd een beetje in zitten.

Zoals misschien wel vele andere jonge papa’s en mama’s was ook ik op zoek naar iets leuks voor mijn kleine meid van 2 jaar. Babyzwemmen had ik al gedaan en wat ga je dan doen?

Wat doen al die papa’s en mama’s eigenlijk? Of blijft iedereen gewoon thuis op de bank en wacht je tot je kind groot genoeg is voor een sportvereniging? Wacht je dan ECHT tot ze 5 of 6 jaar zijn? Er zijn niet veel verenigingen die jonger starten. Zo zonde eigenlijk!

Gewoon, gymmen in de gymzaal.

Wij zijn toen gaan dansen. Peuterdansen dus. Ik vond het leuk, maar het kon nog véél leuker……… waarom niet gewoon gymmen? Gewoon, gymmen in de gymzaal. En dan met alle leuke ideeën die we daar bij kunnen bedenken. In mijn woonplaats bestond het nog niet dus … waarom ook niet? Dat ‘CIOS bloed’ zit er toch gewoon nog in.

Inmiddels heb ik elke zaterdagochtend 75 kids rondlopen. En weet je? Ik vind het ZOOO LEUK!! En nog belangrijker de kids beleven plezier aan het bewegen. Een goede start voor de rest van hun leven, plezier beleven in sport!

Dus, dat is Bianca… Tot de volgende blog… jaja nu is het officieel. Ik doe mee aan de image002 😉

Reacties via Facebook

comments

Soortgelijke artikelen