Afgelopen week heb ik alleen maar leuke dingen mogen doen! Daar ga ik jullie deze week nog even fijn mee lastig vallen, die leuke dingen. Ik kan ook genoeg minder leuke dingen vertellen (ik ben constant moe, ik heb aankomende verhuisstress zonder nieuw huis te hebben gevonden stress, mijn wasmanden puilen uit, ik heb een to-do lijst waar maar geen einde aan komt, ik kan die pot goud aan het einde van de regenboog maar niet vinden, ik ben zenuwachtig omdat ik ga beginnen bij een nieuwe werkgever en ik heb geen idee of ik al mijn ballen in de lucht kan houden, maar weinig keuze dus ik zal wel moeten en mijn camera is stom), maar deze week dus alleen maar leuke dingen. De ellende zal ik bewaren voor volgend jaar of zo.

img_8572

img_8604

Eigenlijk zou ik mij om 8u30 melden bij Het Spoorwegmuseum in Utrecht voor een gezellig ontbijtje met collega bloggers en aansluitend een kookworkshop volgen. Allemaal ter ere van het Allerhande Kerstfestival. Mijn ochtend liep niet geheel op rolletjes na een onrustige nacht. Helaas pindakaas, geen ontbijt en workshop ‘insert sad face’. Gelukkig had het PR bureau kunnen regelen dat er nog perskaarten voor mij klaar lagen. Ik besloot dus later die dag met mijn schoonmoeder en jongste telg ‘even’ een rondje te komen lopen. Cleo heeft de eerste 2,5 uur geslapen in de buggy (had vast iets te maken met die onrustige nacht).

img_8585

Ik ga niet in detail vertellen wat ik allemaal gegeten en gedaan heb, maar ik vertel wel dit; het was zo leuk! Alles zag er zo mooi uit. Alles wat we hebben geproefd (van Hollandse garnaaltjes tot bietensoep) was enorm lekker. Een mix van de foodhallen en de Allerhande in ’t eggie. Niet alleen voor volwassen leuk, maar zeker ook voor kinderen. Cleo heeft een sneeuwpop geknutseld ( via Kiekebox) die terwijl ik dit schrijf bij haar in bed ligt te tukken, de chocolade die ze (jaja, ik ook) kon proeven was errug lekker; Hallo Tony Chocolonely zeezout/caramel, ze heeft ongelimiteerd rondjes in de draaimolen gedraaid, gingen we op de foto met een heuse beer en zo kan ik nog even doorgaan. Vergeet alleen nog dat we de Kerstman tegen kwamen. Een hele knappe….

img_1318

img_1334

Dat was dus niet ‘even’ een rondje lopen! Ik was maar net op tijd thuis om mijn oudste telg van een feestje af te halen. Avondeten heb ik daarna kunnen overslaan.

Volgend jaar ga ik zeker weer, de mannelijke huisgenoot wil ook mee. Aan alle foodies en kerstfans: zet dit Allerhande kerstfestival in je agenda voor 2017, want het is zooo leuk. Net zo leuk als mijn kersttrui. Ik kan daar dus om lachen. Heel hard. Kersttrui. 🙂 

kersttrui

x Jess

ps. Met dank aan coopr! 

Reacties via Facebook

comments

Mama van dochters Sterre (8) en Cleo (3), partner van Joram, Rainbows&Coffee, fotograaf, grafisch vormgever en eindredacteur van de Mama Company. Heeft ook een lichte koffie verslaving.